Suomen turkkilainen Alettin Başboğa SDP:n puoluekokouksessa ehdolla puoluevaltuuston jäseneksi

Kuva: Facebook profiili

Suomen turkkilainen Alettin Başboğa SDP:n puoluekokouksessa ehdolla puoluevaltuuston jäseneksi


Egean Suomalaiset Yhdistys edistää länsi-Turkissa suomalaisten ja turkkilaisten keskinäistä kanssakäymistä ja toistensa kulttuurien tuntemusta, tukee suomalaisten kotoutumista ja asumista sekä auttaa suomalaisia matkailijoita saamaan enemmän irti lomastaan Kuşadasıssa ja länsi-Turkissa.

SDP:n 45. puoluekokous pidetään Lahden messukeskuksessa 3.-5. helmikuuta 2017.  Siellä valitaan puolueen puheenjohtaja, puoluesihteeri , 3 varapuheenjohtajaa, puoluevaltuuston puheenjohtaja, 10–13 puoluehallituksen jäsentä, puoluevaltuuston jäsenet ja varajäsenet, 2 puoluevaltuuston varapuheenjohtajaa.

Alettin Başboğa on Turkissa syntynyt Lahtelainen politiikko, Lahden kaupunginvaltuutettu. Hän on pitkään toiminut yrittäjänä. Hän on  Lahti Aqua Oy:n hallituksen puheenjohtajaAlettin Başboğa SDP:n puoluekokouksessa ehdolla puoluevaltuuston jäseneksi.

Turkin Uutiset

Mainos

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.