Meneekö Turkin presidentti oppositiopuolueen puheenjohtajan kanssa kampanjoimaan Eurooppaan?

Mainos

Kuva: pixabay.com

Turkin oppositiopuolue MHP:n puheenjohtaja Devlet Bahçeli: Presidentti ei ole yksin, yhdessä voimme mennä Eurooppaan hänen kanssa.

MHP:n puheenjohtaja Devlet Bahçeli antoi täyden tuen Turkin presidentille Recep Tayyip Erdoğanille. MHP:n puheenjohtaja sanoi “Presidentti ei ole yksin, voimme mennä yhdessä Eurooppaan hänen kanssaan”

Turkin presidentti oli sanonnut “Jos minä haluan tulla kampanjoimaan Eurooppaan, Minä tulen sinne. Jos ei minua päästetä portista sisään minä nostan maailman jaloiltaan.” Tästä lauseesta Turkin oppositiopuolueen MHP:n puheenjohtaja sanoi Habertürkille antamassa haastattelussa “Jos herra presidentti on päättänyt mennä Eurooppaan kampanjoimaan niin hän ei ole yksin tässä päätöksessä. Minäkin menen Turkin presidentin kanssa Eurooppaan. Olen valmis tuomaan esille presidentin kanssa ulkomailla asuvien turkkilaisten  uutta (identtiteettiä) sielua, joka on tärkeä osa Turkkilaismaailmaa.

Lähde: http://www.aksam.com.tr/siyaset/mhp-genel-baskani-devlet-bahceli-cumhurbaskani-yalniz-degil-birlikte-avrupaya-gidebiliriz/haber-602666

Mainos

Tietoa Ali Ergene 305 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Hän ylläpitää myös seuraavat sivustot: Turkki - pieni matkaopas (lähtien 1998) http://www.phnet.fi/public/ergene/turkki/ http://turkinmatkaopas.fi https://fintrade.fi/

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.