Turkkilainen opettaja maailman 50 parhaan opettajan joukossa

Mainos

Turkkilainen opettaja Nurten Akkuş

Turkkilainen opettaja maailman 50 parhaan opettajan joukossa

Nurten Akkuş on tehnyt lukuisia projekteja, joilla parannetaan heikossa asemassa olevien lasten koulutusta koko Turkissa ja edistämään pienissä maaseudun kouluissa tapahtuvaa koulutusta sekä parantamaan vanhempien ja lasten välisiä suhteita.
“Olen allekirjoittanut monia hankkeita kansallisella tasolla ja saanut palkintoja, ja minulle on suuri ilo kertoa projekteista kansainvälisellä tasolla ja tehdä Turkin nimi ja turkkilaisen opetuksen voima tunnetuksi kansainvälisellä foorumilla. Olen erittäin ylpeä siitä “, Akkuş kertoi Anadolu-virastolle.

Global Teacher Prize – sponsoroima Varkey-säätiö, voittoa tavoittelematon järjestö, joka keskittyy parantamaan koulutustasoa kaikkialla maailmassa – voittaja julkistetaan ensi vuoden maaliskuussa Dubaissa ja hän voittaa miljoonan dollarin palkinnon.

Lähde: http://www.yenisafak.com/en/life/turkish-teacher-among-worlds-top-50-2890585

Mainos

Tietoa Ali Ergene 305 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Hän ylläpitää myös seuraavat sivustot: Turkki - pieni matkaopas (lähtien 1998) http://www.phnet.fi/public/ergene/turkki/ http://turkinmatkaopas.fi https://fintrade.fi/

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.