Turkkilaisella miehellä on erikoinen harrastus

Kuva: dailysabah.com

Hüseyin Gazi Menteşoğlu, joka asuu Turkin Giresunin maakunnassa Mustanmeren rannikolla, on kerännyt eri puolilta maata eri sanomalehtiä aina Ottomaanien aikakaudelta asti.”Se on minulle perinne,” hän sanoi.Tapa jonka hän peri isältään. Menteşoğlu totesi, että hänen sanomalehtensä kokoelma on peräisin eri puolilta maata, ja hänellä on jopa kopio The New York Times vuodesta 1922, jolla oli artikkeli maakunnasta.
Hän totesi, että tällä hetkellä on lähes mahdotonta löytää ottomaanien sanomalehtiä, koska niitä ei ole suojattu hyvin kuin kirjat tai muut keräilytavarat.
“Aloin kerätä valokuvia Giresun maakunnasta, sitten sanomalehdistä, jotka julkaistiin täällä”, Menteşoğlu sanoi ja lisäsi, että isä kirjoitti kirjoja paikallisesta historiasta, teki tutkimusta ja keräsi tärkeitä asiakirjoja.
Hän korosti myös, että monet hänen kokoelmastaan ​​ovat harvinaisia ​​ja lähes mahdotonta löytää muita kopioita.


Egean Suomalaiset Yhdistys edistää länsi-Turkissa suomalaisten ja turkkilaisten keskinäistä kanssakäymistä ja toistensa kulttuurien tuntemusta, tukee suomalaisten kotoutumista ja asumista sekä auttaa suomalaisia matkailijoita saamaan enemmän irti lomastaan Kuşadasıssa ja länsi-Turkissa.

Lähde: https://www.dailysabah.com/turkey/2018/01/11/turkish-man-collects-rare-ottoman-era-newspapers-in-unique-collection

Vapaaehtoinen?


Haluatko kirjoittaa Turkin Uutiseen? Julkaisemme juttusi. Voit lähettää valmiin uutisen / artikkelin meille. Ota yhteyttä!
Tietoa Ali Ergene 317 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.