Dim joki sijaitsee Alanyasta n. 15 km:n päässä

Mainos

Dim joki, Alanya, Kuva: Johanna Güler

Dim joki sijaitsee Alanyasta n. 15 km:n päässä. Dim joelle kannattaa lähteä kuumana päivänä vilvoittelemaan, rentoutumaan ja pulahtamaan viileään jokeen. Joen varrelle on rakennettu liukumäkiä ja hyppypaikkoja, joista voi sukeltaa tai hypätä viileään veteen. Joki laskee korkealta Taurus vuorelta. Joen varrelta löytyy viihtyisiä ja ihania ravintoloita, jotka ovat rakennettu joen päälle ja istumapaikkoja on rakennettu myös vuoren seinämään. Todella upea paikka!

Alanyasta voi ottaa Dim joelle taksin ja bussillakin pääsee perille. Täällä vierähtää helposti koko päivä ja päivän jälkeen olo on rentoutunut ja levännyt. Jos matka suuntaa tänä vuonna Alanyaan, niin Dim joki kannattaa kokea❣️Kuvat viime kesältä.

Johanna Güler

Mainos

Tietoa Johanna Güler 42 Articles
Turkin matkailu!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.