Miksi Turkki pidätti Turkin lääkäriliiton johtajan ja 10 liiton jäsentä?

Google mainos

Kuva: pixabay.com

Miksi Turkki pidätti Turkin lääkäriliiton johtajan ja 10 liiton jäsentä?

– Ennen kaikkea Lääkäriliiton poliittinen näkemys ei ole kaikkien lääkärien poliittinen näkemys. Tässä tapauksessa sotilasoperaation kritisoiminen on vaan Lääkäriliiton johtajan ja muutaman näkemys asiasta.

– Turkissa on tapahtunut monta terroristi hyökkäystä ja näissä hyökkäyksissä on kuollut satoja ihmisiä ja loukkaantunut paljon ihmisiä. Turkissa yritettiin kaapata valtaa sotilas vallankumouksella ja tässä yrityksessä kuoli yli 250 ihmistä ja loukkaantui yli 1000 ihmistä. Mitä Lääkäriliitto teki? Ei mitään, ei inahdustakaan! Lääkäriliitto ei ole edes tuominnut näitä hyökkäyksiä. Syyttäjät kysyvät ” miksi nyt “?

Aiheeseen liittyvä uutinen

Mustafa Orhan

Mustafa Orhan

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 109 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.