Terroristien rakentamat tunnelit Pohjois-Syyriassa

Mainos

Kuva: AA-uutistoimisto

Turkin armeija puhdisti terroristit näistä tunneleista Pohjois-Syyriassa. Turkin median mukaan tunneleissa oli käytetty ranskalaisen betoni firman tuotteet ja saksalaisten insinöörien osaamista. Kuvien tunnelin pituus on 300 metriä ja betoniseinien paksuus 90 cm. Aseet olivat amerikkalaisia, venäläisiä, saksalaisia jne. Herää kysymys taisteleeko Turkki pelkästään terroristeja ja rosvo joukkoja vastaan? Terrorismi vastainen taistelu ei onnistu pelkestään turvallisuusjoukkojen toiminnalla. Tehkää jotain asialle isojen maiden johtajat. Voitte aloittaa tukemalla Turkkia tässä taistelussa. Kuvat: AA-Uutistoimisto

Mainos

Tietoa Ali Ergene 287 Articles
Turkin Uutisten perustaja!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.