Altınbeşik luola ( Altınbeşik Mağarası ) sijaitsee lähellä Manavgatia )

Mainos

Kuva: Johanna Güler

🇹🇷 Altınbeşik luola ( Altınbeşik Mağarası ) sijaitsee lähellä Manavgatia ). Luolan sisällä on Turkin suurin ja maailman kolmanneksi suurin maanalainen järvi. Luola on osa Taurus ( Toros ) vuoristoa. Taurus vuoristoon luonto on ajan saatossa muovaillut yhdet Aasian suurimmista luolista. Syvät laaksot, villinä virtaavat purot, maanalaiset joet ja upeat vesiputoukset tekevät Taurus-vuoriston luonnosta ainutlaatuisen. Taurus-vuorten korkein kohta on Demirkazık, joka ulottuu jopa 3756 metrin korkeuteen. Taurus-vuorten korkeimmat kohdat ( yli 3000 m ), suuntautuu Adanan ja Niğden maakuntiin.

Taurus-vuoret ovat erinomainen kohde vaellukseen. Upea luonto ja mahtavat maisemat hurmaavat ja rauhoittavat takuuvarmasti vaeltelijan mielen. Taurus vuorten jono alkaa lännestä Ispartasta Eğridir- järven alueelta ja ulottuu Eufrat-joen ( Firat ) yläjuoksulle asti.

Olen aina rakastanut vuoria ja niiden antamaa tunnetta. Aina vuoria nähdessäni minut valtaa äärimmäinen tunne, jota ei voi sanoin selittää . Luonto on osa meitä, mutta jotain suurempaa kuin me itse 💚

Johanna Güler

Kuva: Johanna Güler

Mainos

Tietoa Johanna Güler 48 Articles
Turkin matkailu!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.