Turkin ylätasangot ( yayla ) ovat kauniita, virkistäviä, rentouttavia, kokemisen ja näkemisen arvoisia paikkoja

Mainos

Kuva: flickr.com

🇹🇷 Turkin ylätasangot ( yayla ) ovat kauniita, virkistäviä, rentouttavia, kokemisen ja näkemisen arvoisia paikkoja. Kuumana päivänä ilma siellä on vilvoittavaa ja raikasta. Monet, joilla on mahdollisuus lähtevätkin pois kuumasta ilmasta yaylalle. Yaylan ilmasto on parasta mitä tiedän. Jos lähdet yaylalle, niin kannattaa varata lämmintä vaatetta mukaan.

Lapsena suuri toiveeni oli, että saisin koskettaa pilviä. Yaylalle ensi kertaa mennessäni tämä lapsuuden haaveeni toteutui. Vaikka olin jo aikuinen, ja tiesin että pilviä ei voi ”koskea”, niin sisälläni asui kuitenkin vielä tuo pieni tyttö toivomusten kera. Kokemus teki minuun ikimuistoisen vaikutuksen sumuisen maiseman siivittämänä. Yaylalla monen monta kertaa käyneenä, nautin joka kerta mennessäni sinne. Raikas ilma, kaunis luonto, rento ja kiireetön elämäntyyli ovat kerrassaan asioita, jotka ovat ainakin kerran elämässä koettava. Kun yaylalla käy kerran, niin sinne haluaa uudestaankin. Hyvä olo ja rentoutunut mieli jättää kaipauksen seuraavaan kertaan asti 🍃🌥💙

Johanna Güler

Kuva: flickr.com

Mainos

Tietoa Johanna Güler 48 Articles
Turkin matkailu!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.