Adanan Aladağissa sijaitsevat kauniit vesiputoukset

Mainos

Kuva: Johanna Güler

🇹🇷 Adanan Aladağissa sijaitsevat kauniit vesiputoukset, Küp Selalesi. Antalyasta Aladağiin on noin 500 km ja Istanbulista n. 1000 km. Putokset ovat laajat ja niihin sisältyy 10 eri putousta. Putoukset ovat osa kaunista ja jylhää Toros vuoristoa ( Taurus ). Syvät laaksot, villinä virtaavat purot ja mahtavat vesiputoukset tekevät Toros vuoristosta ainutlaatuisen. Kaunista! Putousten jääkylmä vesi laskeekin Taurus-vuorten uumenista.

Alue lumoaa luonnon kauneudellaan puroineen ja lampineen. Paikasta on tullut suosittu nähtävyys. Etenkin kuumimpina kesäkuukausina ihmiset lähtevät hakemaan putouksilta virkistystä ja viileyttä. Alueella voit nauttia piknikistä ja rauhoittua luonnon rikkauksien keskellä. Rikas linnusto visertää kauniita sävelmiä sekoittuen upeaan Turkin luontoon. Sinisen eri värisävyt hohtaa kilpaa vihreän värimaailman kanssa.

Turkki on maa, joka tarjoaa niin paljon upeaa ja monipuolista nähtävää ja koettavaa. Aina jotain mitä ei ole vielä nähnyt 🇹🇷

Johanna Güler

Mainos

Tietoa Johanna Güler 48 Articles
Turkin matkailu!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.