Altınbeşik luola ( Altınbeşik Mağarası )

Google mainos

Kuva: Johanna Güler

Altınbeşik luola ( Altınbeşik Mağarası ) sijaitsee lähellä Manavgatia )

?? Altınbeşik luola ( Altınbeşik Mağarası ) sijaitsee lähellä Manavgatia ). Luolan sisällä on Turkin suurin ja maailman kolmanneksi suurin maanalainen järvi. Luola on osa Taurus ( Toros ) vuoristoa. Taurus vuoristoon luonto on ajan saatossa muovaillut yhdet Aasian suurimmista luolista. Syvät laaksot, villinä virtaavat purot, maanalaiset joet ja upeat vesiputoukset tekevät Taurus-vuoriston luonnosta ainutlaatuisen. Taurus-vuorten korkein kohta on Demirkazık, joka ulottuu jopa 3756 metrin korkeuteen. Taurus-vuorten korkeimmat kohdat ( yli 3000 m ), suuntautuu Adanan ja Niğden maakuntiin.

Taurus-vuoret ovat erinomainen kohde vaellukseen. Upea luonto ja mahtavat maisemat hurmaavat ja rauhoittavat takuuvarmasti vaeltelijan mielen. Taurus vuorten jono alkaa lännestä Ispartasta Eğridir- järven alueelta ja ulottuu Eufrat-joen ( Firat ) yläjuoksulle asti.

Olen aina rakastanut vuoria ja niiden antamaa tunnetta. Aina vuoria nähdessäni minut valtaa äärimmäinen tunne, jota ei voi sanoin selittää . Luonto on osa meitä, mutta jotain suurempaa kuin me itse ?

Kuva: Johanna Güler
Johanna Güler

Google Mainos

Tietoa Johanna Güler 83 Articles
Minua kiinnostavat Turkin matkailu ja historia.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.