Apollon temppeli ja Siden antiikkinen rantakaupunki

Google mainos

Side, kuva: Johanna Güler

?? Apollon temppeli ja Siden antiikkinen rantakaupunki

Side sijaitsee n.80 km Antalyasta. Side on suosittu turistikohde. Siden kultainen rantaviiva on useiden kilometrien mittainen. Side on täynnä historiaa. Täältä löydät upeita antiikin aikaisia raunioita ja temppeleitä, jotka ovat saaneet vaikutteita antiikin rooman ajoilta. Apollon temppeli sijaitsee aivan meren rannalla. Iltaisin auringon laskiessa mereen temppeli onkin hyvin vaikuttava nähtävyys ja suosittu kuvauskohde. Sidessä sijaitsee myös 2000 vuotta vanha upea amfiteatteri.

Yritysten mainos palsta:

Siden Vanha kaupunki on kaunista aluetta. Itse käyneenä juurikin viime kesänä sain sen todeta. Pieniä tunnelmallisia katuja, vanhoja rakennuksia, katukahviloita ja moderneita ravintoloita ei tarvitse etsiä. Niitä riittää Sidessä.

Harrastusmahdollisuudet Sidessä ovat loistavat. Voit harrastaa mm.sukellusta, surffausta, varjoliitoa tai purjehdusta. Jos et halua harrastaa mitään, niin toki voit nauttia auringosta Kumköyn pitkällä ja kauniilla rannalla ja iltaisin viettää aikaa Siden lämpimässä ja vilkkaassa yöelämässä.

Johanna Güler

Google Mainos

Tietoa Johanna Güler 83 Articles
Minua kiinnostavat Turkin matkailu ja historia.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.