Detur – Terhi Alanya

Google mainos

Detur
Mustafa Orhan, Metin Akbay, Terhi Alanya & Ali Ergene

DETUR-TERHI ALANYA

Detur on turkkilainen matkanjärjestäjä, joka on tullut tutuksi suomalaisille etenkin “Matkaoppaat” ohjelman kautta. Detur on vienyt suomalaisia moniin eksoottisiin maihin. Deturilla on toimisto Suomessa, mutta pääkonttori Turkissa.

GOOGLE MAINOS:

Kävimme Deturin Alanyan toimistossa missä Terhi Alanya on töissä. Deturin Alanyan toimistossa suoraan sanottuna kuhisee. Palaveri palaverin jälkeen, koska niin kuin muutkin matkailualan yrittäjät, Detur on myös toiveikas tulevasta sesongista.

Terhi reippaana niin kuin aina tervehti meitä. Terhin kanssa jutellessa huomaa heti, että hän on Alanyan ja Turkin turismin kiemuroista ja esteistä perillä. Etenkin Terhi painottaa ennakkoluuloja, joita Turkkia kohtaan asetetaan. Terhi kannusti meitä kirjoittamaan asioista, joista suomalaisten on hyvää tietää Turkista.

Terhillä on hyviä uutisia suomalaisille matkustajille. Detur alkaa lentää huhtikuusta Helsingistä Gazipasaan ja toukokuusta Jyväskylästä Gazipasaan.

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 118 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.