Detur – Terhi Alanya

Google mainos

Detur
Mustafa Orhan, Metin Akbay, Terhi Alanya & Ali Ergene

DETUR-TERHI ALANYA

Detur on turkkilainen matkanjärjestäjä, joka on tullut tutuksi suomalaisille etenkin “Matkaoppaat” ohjelman kautta. Detur on vienyt suomalaisia moniin eksoottisiin maihin. Deturilla on toimisto Suomessa, mutta pääkonttori Turkissa.

Kävimme Deturin Alanyan toimistossa missä Terhi Alanya on töissä. Deturin Alanyan toimistossa suoraan sanottuna kuhisee. Palaveri palaverin jälkeen, koska niin kuin muutkin matkailualan yrittäjät, Detur on myös toiveikas tulevasta sesongista.

Terhi reippaana niin kuin aina tervehti meitä. Terhin kanssa jutellessa huomaa heti, että hän on Alanyan ja Turkin turismin kiemuroista ja esteistä perillä. Etenkin Terhi painottaa ennakkoluuloja, joita Turkkia kohtaan asetetaan. Terhi kannusti meitä kirjoittamaan asioista, joista suomalaisten on hyvää tietää Turkista.

Terhillä on hyviä uutisia suomalaisille matkustajille. Detur alkaa lentää huhtikuusta Helsingistä Gazipasaan ja toukokuusta Jyväskylästä Gazipasaan.

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 123 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

1 Comment

  1. Itse sain muutama vuosi sitten Deturilta todella hyvää palvelua, vaikka olin toisen matkanjärjestäjän matkalla. Vaihdoin hotellia ja puhelimessa toimistoni opas neuvoi minua aivan väärään paikkaan. Kävelin Deturin tstolle ja sieltä ystävällinen turkkilainen opas saattoi minut hotellille vaikka sanoin, että riittä jos piirtää karttaan reitin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.