Düden vesiputous Antalyassa on hellepäivän pelastus

Google mainos

Düden, Antalya Kuva: Johanna Güler

Düden vesiputous Antalyassa on hellepäivän pelastus

Düden vesiputous sijaitsee Antalyasta n.12 km:n päässä ja Alanyasta n. 136 km:n päässä. Düden vesiputous on todella kaunis ja mahtava nähtävyys. Varsinkin kuumana päivänä putous toimii luonnon omana ilmastointina kävijöille. Moni lähteekin juuri sen vuoksi putoukselle päivää viettämään. Upea näky virtaavine vesineen ja pauhuineen on ehdottomasti koettava. Se on kappale kauneinta Antalyaa.

Yritysten mainos palsta:

Putouksen ”sisälle” pääsee luolareittiä pitkin. Luola on myös upea kokemus. Luolan reitti voi olla ajoittain liukas, joten kannattaa varata hyvät kengät mukaan, esim lenkkarit. Alueella sijaitsee vehreä picnic alue, joten voit nauttia luonnon kauneuden keskellä omat eväät.

Minulle henkilökohtaisesti tämä paikka on aina voimaannuttava kokemus. Rakastan vettä ja sen virtaavaa olemusta. Vesi onkin yksi tärkeimmistä elementeistäni. Vedestä tuleva ääni antaa rauhoittavan ja rentouttavan vaikutuksen. Veden äärellä mieli ja sielu lepää. Vesi yhdistettynä luonnon kauneuteen ja upeuteen on näkemisen ja kokemisen arvoista. Onhan vesi elämän edellytys ja ehto.

Joten seuraavan kerran, kun matkaat Antalyan seudulle, niin käy rentoutumassa Düdenin pauhujen äärellä. Turkki on todella kaunis ja monimuotoinen maa. Näkemistä riittää varmasti joka lomalle ??❣️.

Kuvat toissa kesältä.

Johanna Güler

Google Mainos

Tietoa Johanna Güler 83 Articles
Minua kiinnostavat Turkin matkailu ja historia.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.