Gül suyu eli ruusuvesi, ihonhoidon helmi

Google mainos

Kuva: gaiadergi.com

GÜLSUYU ELI RUUSUVESI, IHONHOIDON HELMI

?? Turkki kuuluu suurimpiin ruusuveden tuottajamaihin. Turkkilainen ruusuvesi on laadukasta ja hienoa. Ruusuvettä on käytetty Turkissa jo tuhansia vuosia kauneudenhoidossa. Sitä tuotetaan Turkissa myös luomuna.

Hoidan itse ihoani Turkista ostetulla ruusuvedellä. Se on mielestäni parasta kasvovettä, jota olen käyttänyt. Ruusuvesi hellii ihoa, virkistää, syvä kosteuttaa ja tasapainoittaa ja sillä on myös puhdistava vaikutus. Se on myös lievästi antiseptinen. Hoitaa myös ikääntyvää ihoa ja tasoittaa juonteita. Viileänä on oiva apu myös turvonneille silmän alusille. Yksi pullo tämän varalta kannattaa säilyttää jääkaapissa. Sillä voi hyvin poistaa meikin ja suosittelen heittämään myös kylpyveden sekaan, jotta saat ihollesi ainutlaatuisen tuoksun. Itse käytän myös hiuksiini antamaan hyvää tuoksua. Ja mikä parasta, sen hurmaava ja suloisen pehmeä aito tuoksu vaikuttaa mieleen rauhoittavasti ja antaa hyvän olon. Ruusuvedellä on siis paljon hyvää tekeviä vaikutuksia. Se on oikea luksus tuote, aidoimmillaan ja hienoimmillaan ?

Ostan aina omat ruusuveteni Turkista. Jos se kuitenkin pääsee loppumaan kesken ennen seuraavaa lomaa niin, suomalaisista verkkokaupoista saa tilattua luomu ruusuvettä, jonka ainesosat ovat alkuperältään Turkin upeiden maisemien kauniista ruusuista. Ainakin Organic Rose Water Primavera on ruusuvesi, joka on Turkin luomuruusuista tuotettua. Se on erittäin korkealaatuista ja sitä saa tilattua Suomesta verkkokaupasta nimeltä Ruusuenergiaa/Ruusupuu.

Tässä taas yksi todiste siitä, kuinka luontomme on ihmeellinen ja antelias meille jokaiselle. Luonto haluaa tarjota meille parastaan. Voimme käyttää luonnosta saamiamme upeita raaka-aineita. Kuitenkaan unohtamatta kunnioitusta luontoa kohtaan. Usein me ihmiset unohdamme valitettavasti tämän. Luontomme on upea kaikessa kauneudessaan ja anteliaisuudessaan, eilen, tänään ja huomenna ?

Ruusuntuoksuisia hetkiä ?

Johanna Güler

ue myös:

Google Mainos

Tietoa Johanna Güler 83 Articles
Minua kiinnostavat Turkin matkailu ja historia.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.