Kieliä kansalle joka kulkee pimeässä

Google mainos

Kieliä kansalle joka kulkee pimeässä

Aurinko paistaa ja naurut remahtavat. Ihmiset ovat iloisia, tervehtivät toisiaan ja näyttävät huolettomilta. Kansakunta on kohtelias ja ihmiset antavat toisilleen tilaa kiiruhtamatta minnekään. Tuntuu että elän maailman onnellisempien ihmisten ymäröimänä. Olen asunut Suomessa kymmenisen vuotta. Joka kesä kun sattuu olemaan pitkiä aurinkoisia päiviä jaksoja, niin iloisuus huipentuu Suomessa. Aurinko hoitaa sieluja niin kuin luontoa.

Mutta kuten tiedätte Suomessa kuumat kesät ovat harvinaisia. Mitä silloin tapahtuu kansalle?

GOOGLE MAINOS:

Kansa alkaa taas vaipua epätoivoon, kohteliaisuudet vaihtuvat törkeyteen ja hiljaisyyteen. Monella on sellainen ilme ” Älä katso minua, älä kysy minulta mitään, olen räjähtämäisillään jne.” Johtuuko tälläiset käytökset, mielentilat pimeydestä tai sisäisen valon katoamisesta? Olen sitä mieltä, että johtuu enimmäkseen sisäisen valon katoamisesta.

Olen pitkään miettinyt miten voin auttaa suomalaisia pysymään iloisena, kohteliaana ympärivuoden eikä vain aurinkoisena kesänä. Löysin keinon: englannin kieli.

Jokainen teistä on varmasti huomannut, havainnut kun suomalainen puhuu englantia hän on maailman ekstrovertti (ulospäinsuuntautunut)) ja onnellisin ihminen. Puhuessaan englantia suomalainen käyttää paljon kehon kieltä, puhuu kuuluvalla äänellä toisin kuin suomea puhuessaan, hän ottaa huomioon muita ja kaikkein tärkeintä hän hymilee koko ajan puhuessaan englantia. Englantia puhuva suomalainen on vastakohta sitä suomalaiselle, joka on tuppisuu, jonka päämäärää on “minä minä”, joka elää hiljaista elämää kertomatta huolistaan kenelläkään muille kuin tuopille tai viinilasille.

Tästä syystä ehdotan hallitukselle, että englannin kielen käyttö kaikkialla Suomessa 6 kuukautta tulisi pakolliseksi . Lokakuusta maaliskuuhun asti.

Nuoret suomalaiset puhuvat tosi hyvin englantia. Vanhoista ihmisistä osa puhuu kohtalokkaasti. On aika oppia uutta kieltä, joka on maailman toiseksi eniten puhuttu, mutta tärkein kieli. 6 kuukautta pakollinen englanti ei vain tekisi ihmisiä iloiseksi vaan hidastaisi myös muistisairauksia, joihin menee paljon rahaa. Pakollinen englanti tasavallan laajuisesti helpottaisi suomalaisia kansainvälistymään ja vetäisi paljon turisteja ja bisnesmiehiä Suomeen. Kaikkein tärkeintä on, että pakollinen englanti nostaisi suomalaisten itsetuntoa.

Mustafa Orhan

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 127 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.