Luopu vallasta?

Google mainos

Kuva: flickr.com

Luopu vallasta?

Vähän väliä kuulen ihmisistä ja luen kommenteistä siitä että miksi Turkin hallitus ei luovu vallasta. Tähän kysymykseen en löydä mitään vastausta! Löydättekö te?

Turkissa valta ei siirry isästä pojalle tai ei jatkaa samassa suvussa. Turkissa pidetään vaalit ja vaalien tuloksien mukaan valitaan kansanedustajat ja presidentti.

Jos suuri osa kansasta pidä hallituksesta tai presidentistä ja äänestää samaa hallitusta ja presidenntiä uudestaan ja uudestaan, silloin vähemmistön täytyy kunnioittaa enemmistöä.

Ajatelkaa että Pekka Haaviston kannattajat vaatisivat presidentti Sauli Niinistöä luopumaan presidentin asemasta, tai perussuomalaisten kannattajien vaativan Juha Sipilän luovuttaman pääministerin homman Timo Soinille.

Turkki ei ole mikään banaani tasavalta. Turkki on oikeusvaltio, jossa presidentti ja kansanedustajat valitaan vaaleilla ja karkotetaan vaaleilla. Thats it!!

Mustafa Orhan

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 123 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.