MAMURE LINNA. Historiaa tyrskyjen äärellä rentoutuen

Google mainos

Kuva: Johanna Güler

MAMURE LINNA. Historiaa tyrskyjen äärellä rentoutuen

Mamure linna sijaitsee aivan meren rannalla Anamurissa, Mersinin maakunnassa. Anamur tunnetaan lukuisista banaaniviljelmistään. Banaanit ovat todella maukkaita, parhaita mitä olen koskaan syönyt. Aina, kun matkani suuntaa Alanyasta Adanaan ,niin haluaisin nähdä tämän upean linnan uudestaan. Olen nähnyt sen kaksi kertaa, mutta linnaa on restauroitu aina, kun olen siellä käynyt. Olen nähnyt linnan vain ulkopäin. Sisälle en siis päässyt, mutta toivon, että ensi kerralla linna on valmis kokonaan nähtäväksi.

Alanyasta Anamuriin matkaa kertyy n. 127 km. Suosittelen lähtemään vaikka omatoimiretkelle, jos vuokraat auton Alanyasta. Linna on ulkoapäinkin aivan mahtavan näköinen kauniine maisemineen. Kivikkoinen, tyrskyinen ranta on rentouttavaa katseltavaa. Siellä olisin voinut istua koko päivän, kivien päällä kuunnellen tyrskyjen rauhoittavaa melodiaa. Linna äärellä tyrskyjen lyödessä kivikkoiseen rantaan, voit aistia helposti historian siipien havinaa.

Pienet kilpikonnat ovat myös löytäneet tiensä vallihautoihin linnan pihalla. Vierailijat yleensä ruokkivat kilpikonnia pienillä leivän paloilla.

Turkissa on paljon upeita vanhoja linnoja, joilla kaikilla on oma hieno historiansa. Linnoitukset ovat nähneet paljon elämää ja mitä ne voisivatkaan meille kertoa sellaista, jota emme vielä historiasta tiedä. Uskon, että paljon! Turkin historia on erittäin rikas ja värikäs.

Ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka. Historiallisia ja kauniita hetkiä matkatessasi linnan äärelle. TURKKI 🇹🇷❤️🇹🇷.

Johanna Güler

 

Google Mainos

Tietoa Johanna Güler 83 Articles
Minua kiinnostavat Turkin matkailu ja historia.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.