Matkamessut 2019 & Turkin Uutiset

Google mainos

Turkin Uutiset matkamessuilla Helsingissä

MATKAMESSUT 2019 JA TURKIN UUTISET

Joka vuosi tammikuussa Helsingin messukeskuksessa järjestetään Matkamessut. Tänä vuonna matkamessut ovat avoinna yleisölle 18.-20.1.2019. Matkamessuilla on näytteilleasettajina matkanjärjestäjiä, lentoyhtiöitä, laivayhtiöitä ja monia muita toimijoita, jotka ovat tavalla tai toisellayhteydessä matkailuun. Tänä vuonna Matkamessuilla esittäytyy lähes 1000 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja palveluyritystä yli 80 maasta.Vuosittain Matkamessuilla vierailee kymmeniä tuhansia matkailusta kiinnostuneita messukävijöitä.

Matkamessuilla on perinteisesti jaoteltu kotimaan- ja ulkomaanmatkailu eri halleihin. Turkin suuri messuosasto on aina ollut ulkomaanmatkailun hallien keskipiste. Turkki on maa, joka panostaa paljon matkailuun. Turkin messuosaston järjestelyistä vastaa Turkin Valtion Matkailutoimisto.Messuille osallistuu matkailuyrityksiä ja matkailualan ammattilaisia muun muassa Alanyasta, Marmariksesta, Antalyasta ja Istanbulista.

Itse toimin matkamessuilla toimittajana. Pidän teitä ajan tasalla haastatteluilla, suorilla lähetyksillä jne. Teillä on hyvä tilaisuus esim. esittääkysymyksiä matkatoimistoille Turkin ensi kesän suosituimpia lomakohteita koskien. Monilla näytteilleasettajilla on messujen aikana myös erikoistarjouksia omista tuotteistaan/palveluistaan. Näistä yksi on Euroopan parhaimpiin lentoyhtiöihin lukeutuva Turkish Airlines (Türk Hava Yollari), joka myös on mukana messuilla ja vastaamassa kysymyksiinne. Voitte kysyä vaikkapa Turkish Airlinesin lentojen messutarjouksista. Myös monet kiinteistöalan yritykset Turkista osallistuvat messuille. Jos suunnitelmissa tai haaveissa on ostaa asunto Turkista, matkamessut on hyvä tilaisuus saada ensi käden tietoa kaikista näistä mahdollisuuksista.

Tervetuloa moikkaamaan!

Mustafa Orhan

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 127 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.