Parhaat turkkilaiset ravintolat Suomessa – Ravintola Efesos

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Kuşadasıssa

Google mainos

Turkkilainen Ravintola Efesos
Turkkilainen Ravintola Efesos

PARHAAT TURKKILAISET RAVINTOLAT SUOMESSA – RAVINTOLA EFESOS

Taustalla kuuluu hiljaista turkkilaista musiikkia. Ruokailijat nauttivat ruoastaan tyytyväisinä. Paikka on hienosti suunniteltu ja sisustettu. Ravintola on kaikkea sitä mistä fine diningista puhutaan. Ruoka on herkullista ja näyttävää. Tallaisena voi kuvailla Turkkilainen Ravintola Efesusta. Istumapaikkoja on yli 80 paikkaa ja runsaasti parkkipaikkoja 30.

Ravintola Efesos tarjoa ainoastaan kotimaista lihaa ja halalliha. Buffetissa tarjoillaan 4 erilaista pääruokaa salaattien ja muiden ruokien lisäksi. Buffetista voitte syödä kello 10:00-15:00. Baklava jäätelön kera on suussa sulavaa.

Ravintola Efesos tarjoaa turkkilaista viiniä ja olutta, mutta ei ilman ruokaa. Paikka on enemmän fine dinening paikka kuin kapakka. Viime vuonna kunnon remontin läpi käynyt ravintola Efesos ansaitsee kaiken kunnioituksen. Omistaja sunnittelee brunssia sunnuntaisin, jolloin asiakkaat voivat nauttia herkullisesta ja runsaasta aamupalasta vapaapäivinään.

Omistaja Firat vei minut ravintolan alakertaan, jossa heillä on toinen liike nimeltä Hokkah. Hokkahissa voit polttaa vesipiippua, juoda ja syödä ruokaa. Siellä on ruutuja, joilla voit pelata erilaisia pelejä. Tunnelma on mainio siellä. Paikan euro laavat sisustus on näkemisen arvoinen. Hokkah on auki 16:00-24:00. Tarvittaessa ovet pidetään auki myöhempäänkin.

Turkkilainen Ravintola Efesos

Osoite: Myllypurontie 8 00920 Helsinki

Puh: +358 50 408 3500

S-posti: info@turkkilainenravintola.fi

Web: turkkilainenravintola.fi

Mustafa Orhan

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 127 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.