Parhaat yrttiteet Turkissa

Google mainos

Yrttitee. Kuva: pixabay.com

Parhaat yrttiteet Turkissa

?? Turkissa myydään parhaat ja maistuvat yrttiteet. Mm. Fenkoli, minttu, ruusunmarja, omena- ja tinjamiteetä. Kaikilla näillä on erilaisia hyvää tekeviä vaikutuksia elimistöön.

Yritysten mainos palsta:

Minttutee, turkiksi naneçay, on yksi suosikeistani, joka puhdistaa sisältä päin ja vahvistaa puolustusjärjestelmää. Se on hyvää pahoinvointiin ja rahoittaa vatsaa. Voi auttaa myös päänsärkyyn. Minttutee rauhoittaa ja poistaa stressiä, varsinkin iltaisin nautittuna.

Tinjamiteetä, turkiksi kekikçay, kannattaa juoda kun kurkkusi on kipeä tai kärsit hengitystietulehduksesta. Hyvää myös astman hoidossa. Voi ehkäistä dementiaa ja Alzheimerin tautia.

Kuva: Johanna Güler

Fenkoliteellä, turkiksi rezeneçay, on antibakteerisia vaikutuksia ja se voi auttaa myös sieni-infektioita vastaan. Se sisältää paljon hyvää tekeviä antioksidantteja.

Ruusunmarjatee, turkiksi kuşburnuçay, sisältää myös runsaasti antioksidantteja, jotka voivat ehkäistä sydän- ja verisuonitauteja. Sillä voi olla myös syöpää ehkäisevä vaikutus. Herkullisen siitä tekee sen erityisen hieno maku. Todella hyvää! Myös yksi ehdottomista suosikeistani.

Omenatee, turkiksi elmaçay, on tuttu varmasti jokaiselle Turkin matkaajalle. Sitä tarjoillaan usein esim. basaarikujilla. Vahvistaa immuunijärjestelmää ja maistuu makealle ja hieman kirpeälle yhtaikaa. Hieno makuyhdistelmä. Sitä on mukava nauttia kylminä syys ja talvi- iltoina ja uppoutua Turkin matkan muistoihin ???

Johanna Güler

Google Mainos

Tietoa Johanna Güler 83 Articles
Minua kiinnostavat Turkin matkailu ja historia.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.