Ramadan Diyanet Helsingissä

Google mainos

Ramadan Diyanet Helsingissä

Suomessa on pidemmät paastopäivät kuin muualla. Ramadanin aikaan ihmiset syövät yhdessä, jakavat ruokaa toisilleen ja auttavat toisiaan, näin muslimit tekevät myös Suomessa

Turkkilaiset tekevät iftaria (ruoka joka syödään paastopäivän päätteeksi auringon laskiessa) Diyanet Helsingissä, jonne kaikki muut ovat myös tervetulleita. Ei ainostaan turkkilaiset avaa Diyanetissa paastonsa, vaan myös tataarit, somalialaiset, suomalaiset muslimit jne. Ramadan yhdistää ihmiset.
Suomen Islamilainen Diyanet Yhdyskunta on vuonna 2016 Suomeen rekisteröitynyt uskonnollinen yhdyskunta, jonka osoite on Kilpakuja 1, 01280 Vantaa.

Ruoka tehdään paikan päällä ja melkein joka päivä joku vapaaehtoinen nimetön henkilö maksaa päivän ruoat. Ramadanin tarkoitus on auttaa toisiaan. Ruoka maksaa 350 euroa per päivä. Ruoan jälkeen on turkkilaisen teen ja herkkuhetki (kakku, baklava, simit jne. )

Tervetuloa käymään Diyanet yhdyskuntaan nauttimaan herkullisesta ruoasta ja yhdessäolon ilmapiiristä. Ei tarvitse olla muslimi eikä tarvitse paastota.

 

Mustafa Orhan

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 116 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.