Parhaat turkkilaiset ravintolat Suomessa – Ravintola Antiokia Atabar

Google mainos

Ravintola Antioika Atabar, Helsinki. Kuva: Mustafa Orhan

PARHAAT TURKKILAISET RAVINTOLAT SUOMESSA

RAVINTOLA ANTIOKIA ATABAR

Turkkilaisella ruoalla on vanha historia. Turkkilaiset ovat historian saatossa vaikuttaneet ja ovat saaneet vaikutteita erilaisista kulinarismeista ( maailman keittiöstä) . Turkkilaiset, jotka aikoinaan valloittivat maita miekoin, niin nykyään valloitus tehdään kebab veitsellä. Kebab on turkkilaisten pikaruoka. Entä turkkilainen monipuolinen, herkullinen, maailman parhaimpiin kuuluva erinomainen keittiö? Tässä sarjassa ”Parhaat turkkilaiset ravintolat Suomessa ” tutustumme parhaisiin turkkilaisiin ravintoloihin Suomessa.

GOOGLE MAINOS:

Emme voineet muuta kuin aloittaa kirjoitelmat ravintola Antiokia Atabarista. Ravintola on toiminut jo 25 vuotta Helsingissä ja on edelleen samalla omistajalla. Mielestäni paikkaa ei voi kutsua pelkästään ravintolaksi, vaan myös museoksi, hyvällä tavalla. Sisustus on tosi viileä/cool ja rauhoittava. Kun ravintolaan astuu sisään, niin silmiin osuu ensin pöydät, seinät, hyllyt ja katto. Jotkut pöydistä on tuotu jopa Intiasta asti ja niillä on oma hieno arvonsa.

Arjen kiirellisyys unohtuu täällä ja voit täysin heittäytyä mukaan rentoon ja hyvään tunnelmaan. Ravintola Atabar on usein ollut lehdissä, joissa ravintolaa on kehuttu. Sen palvelu, sisustus ja ruoka ovat huippuluokkaa. Ruoka ei pelkästään hivele makunystyröitä, vaan sen näkeminen on jo nautinto. Omistaja usein kiertelee pöydästä toiseen muistaen myös lapsi asiakkaitaan tarjoamalla heille pieniä herkkuja. Jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja näkee, että jokaista asiakasta palvellaan täällä kaikella antaumuksella ja ilolla.

Mustafa Orhan


RAVINTOLA ANTIOKIA ATABAR
Eerikinkatu 44
00180 Helsinki
https://www.antiokiabar.com


Haluatko julkaisemme juttusi sivustollamme? Ota yhteyttä!
tai
Haluatko antaa uutisvinkkejä meille? Ota yhteyttä!


Täältä löytyy Suomessa toimivat turkkilaiset firmat sekä Turkissa toimivat suomenkieliset firmat. Jos haluat että firmasi yhteystiedot löytyy meidän sivustolta niin täytä lomake ja lähetä meille.


Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 116 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.