Suomen Alanyan kunniakonsulaatti

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Google mainos

Alanya
Mustafa Orhan, Ali Ergene, Pauliina & Kuddusi Müftüoğlu, Metin Akbay

SUOMEN ALANYAN KUNNIAKONSULAATTI

Huoneessa on presidentti Sauli Niinistön kuva, Suomen lippu, Suomen kartta, pöydällä on Alvar Aaltoon suunnittelemaa tuttua designia. Ollaan Suomen kunniakonsulaatissa Alanyassa. Kunniakonsulin puoliso Pauliina Muftuoglu otti lämpimästi meidät vastaan. Itse Kunniakonsuli Kuddusi Muftuoglu tuli pari minuuttia myöhemmin.

Turkkilaisten tapaan Pauliina heti kysyi, otatteko teetä vai kahvia. Hän ei kysynyt suomen kielellä, vaan hän kysyi turkin kielellä. Pauliina puhuu sujuvasti turkin kieltä.

Suomen Alanya kunniakonsulaatti avattiin vuonna 2013.  Alanya on suomalaisten suosituin lomakohde Turkissa. Antalyassa, Izmirissa ja Istanbulissa on myös Suomen kunniakonsulaatit. Turkin Suomen suurlähetystö on Ankarassa. Turkilla ja Suomella on erittäin hyvät välit.

Kunniakonsuli Kuddusi Muftuoglu on entinen jalkapallo tuomari. Suomen Alanya kunniakonsulaatti sijaitsee Alanyan keskukstassa heti pääpostin lähellä. Puhuimme Muftuoglu pariskunnan kanssa suomalaisten turistien tilanteesta, ongelmista, haasteista Alanyassa, turismin kasvusta ja Finnairin suorista lennoista Alanyaan.

Pauliina on Turkin Uutisten seuraaja. Selitimme heille Turkin Uutisten historiaan ja visioita. He olivat hyvin kiinnostuneet meistä ja meidän visioista ja tavoitteesta. Toivomme heiltä tukea toimintaamme.

Kunniakonsulaatin osoite

Ataturk Bulvari No:40

Kadipasa mahallesi

07400 Alanya/ Turkki

Mustafa Orhan

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 126 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.