Suomen turkkilaisten vapaa-ajan vietto Suomessa

Google mainos

Suomen turkkilaiset

VAPAA-AJAN VIETTO SUOMESSA

Jalkapallo on turkkilaisten ylivoimaisesti suosituin urheilulaji, sekä kilpailu- että vapaa-ajan kannalta katsoen. Itsekin pelaan vapaa-ajallani jalkapalloa kavereiden kanssa. Meillä on peli joka lauantai. Näin talvisin pelaamme jalkapalloa sisähalleissa, kesäisin taas nurmikentillä. Suomessa on hyvät mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen. Jalkapallo on harrastus, jota pelataan ikää tai sukupuolta katsomatta. Niin Turkissa, kuin täällä Suomessakin on joukkueita, joissa on harrastetason ja kilpatason pelaajia.

GOOGLE MAINOS:

Jalkapalloa pelatessa takuulla kunto kasvaa ja se kehittää lihasvoimaa, luita, nopeutta ja ketteryyttä. Joukkuepelit antavat hyvän mahdollisuuden etenkin lapsille/nuorille kuulua johonkin yhteisöön. Ne kehittävät ryhmätyöskentelytaitoja ja sosiaalisuutta.

Jalkapallo on laji, joka on ja tulee aina olemaan turkkilaisten veressä ja sydämessä, vähän niinkuin jääkiekko täällä Suomessa suomalaisille.

 

Mustafa Orhan

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 116 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.