”Toimittaja” on unohtanut mainita tai tarkoituksella haluaa mustamaalata totuuden

Google mainos

Presidentti Recep Tayyip Erdoğan. Kuva: flickr.com

”Toimittaja” on unohtanut mainita tai tarkoituksella haluaa mustamaalata totuuden

Haluan selventää pari asiaa, jota ” toimittaja” on unohtanut mainita tai tarkoituksella haluaa mustamaalata totuuden. Olen pitkään seurannut henkilön Alan Salehzaden ns. näkökulmia Turkin tilanteesta. Ensinnäkin Turkissa ketään toimittajaa ei ole tuomittu vankilaan vain sen takia, että olisi uutisoinut jotain hallitusta vastaan. Aloitetaan tästä otsikosta; ” Näkökulma: Toimittajan murhasta nousseessa kohussa ei ole kyse ihmisoikeuksista, vaan poliittisesta pelistä jossa Turkki halua kostaa Saudi-Arabialle.” Heti herää kysymys: miksi ihmeessä Turkki haluaisi kostaa Saudeille?

GOOGLE MAINOS:

Turkki on pyrkinyt pitämään hyvät välit naapurimaiden kanssa. Esimerkiksi Suomi on sen itsenäistymisen jälkeen pyrkinyt pitämään hyvät välit niin idän kuin lännen kanssa. Mennään seuraavaan Alanin väitteeseen ; ” Turkissa vankilat ovat täynnä toimittajilta, muistuttaa Alan Salehzadeh”. Mahtaako herra Salehzade seurata lainkaan Turkin tilannetta? Esimerkiksi Fatih Portakal ja Ismail Kucukkaya kuuluvat niihin toimittajiin, jotka päivät ja yöt kritisoivat Erdoganin joka ikistä liikettä niin sisä- kuin ulkopolitiikassa.

Onko hallitus pidättänyt nämä henkilöt? Sitten on Cumhuriyet lehden ” Can Dundar”, joka elää maanpaossa Saksassa. Can Dundar levitti valtion salaisuuksia julkisuuteen.

Salehzaden kolmas väite : ” Turkissa vankilat ovat täynnä toimittajilta. Erdoganin valtakauden alla Turkissa on tapettu lukuisia kriitikkoja, toimittajia ja opposition jäseniä”. Voisiko herra Salehzade näyttää yksikään esimerkkiä tuosta väitteestä? Uskon, että herra Salehzade on sekoittanut PKK:n terroristit Turkin hallituksen kanssa. Toimittajien, kriitikkojen ja oppositio jäsenten tappaminen kuuluu PKK:n tapoihin. PKK on tappanut tuhansia kurdilaisia, jotka ovat järjestöä vastaan!

Miksi herra Salehzade ei mainitse terroristi järjestön murhista?
Ja viimeiseksi Salehzade väittää : ” Ei kuitenkaan unohdeta muita ihmisoikeuksien ja sananvapauden rikkojia, Saudi-Arabia ei ole ainoa syyllinen”. Tässä asiassa hän on oikeassa! Terroristijärjestöt, kuten PKK,YPG,PYD, FETÖ ja ISIS ovat yhtälailla syyllisiä lähi-idän verilöylyyn. Puhumattakaan Jenkkien ulkopolitiikasta, josta herra Salehzade on ollut hiljaa.

Vahid Bahrami

Google Mainos

Tietoa Vahid Bahrami 3 Articles
Hänellä on vasta painettu kirja "Turkin Tie Kohti Demokratiaa"

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.