Turkin Uutiset Alanyassa – Murat Unutulmaz

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Turkin Uutiset Alanyassa – Murat Unutulmaz

Turkin Uutiset kävi Alanyan reissun aikana vierailemassa asianajaja Murat Unutulmazin toimistossa. Ensivaikutelma Muratista oli todella vaikuttava. Hän on positiivinen ja iloinen persoona siitä huolimatta että hän hoitaa vaikeita keissejä.

MAINOS!

Murat on toiminut pitkään asianajajana. Hänellä on oma toimisto. Hän tuntee hyvin Alanyalaisia. Hänellä on laaja verkosto. Hän hoitaa AFD:n jäsenten lakiasioita. Hän on hoitanut suomalaisten kaikenlaisia juttuja. Hän kertoi että valitettavasti Alanyassakin on epämielittäviä keissejä. Hän ei kerro tarkemmin yksityisyyden- suojelemiseksi.

Täällä Turkissa on erilaisia lakikäytäntöjä kuin Suomessa. Muutamia ihmisiä valitettavasti käyttävät hyväksi tätä Turkissakin.

Turkissa on erilainen paperisota. Hän kehottaa suomalaisia käyttämään aina asianajaja palvelua ennen kuin esim. asuntokauppa tehdään ongelmien välttämiseksi. Murat sanoo että tällä lailla toimiminen tulee halvemmaksi suomalaisille. Suomalaisten suurin tekemä virhe on se että he hakevat asianajaja neuvoja vasta kun ongelma syntynyt.

Murat tekee yhteistöitä suomalaisten kanssa. Suomalaiset ovat tehneet monta vuotta yhteistöitä Muratin kanssa. Murat neuvoo suomalaisia tekemään kauppaa ammattilaisten rehellisten asuntovälitteiden kautta. Esim. Taksikuskit, ravintolan tarjoilijat harrastavat sivubisneksenä asuntokauppa. Tämä ei ole heidän ammatti.

Turkin Uutiset haluaa että Turkin turismi kehittyy sekä Suomen ja Turkin hyvät suhteet tiivistyy enemmän.

Ali Ergene

Kävimme testaamassa hammaslääkäri palvelua Kuşadasıssa

Tietoa Ali Ergene 1156 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.