Turkin Uutiset Alanyassa

Google mainos

Alanya, Kuva: Turkin Uutiset

TURKIN UUTISET ALANYASSA

Olemme käyneet suomalaisten suosikki turistikohteessa Alanyassa. Alanya vetää suomalaisia vuosi vuodelta enemmän ja enemmän. Syyt miksi suomalaiset suosivat Alanyaa ovat edulliset matkat, Alanyan ilmasto, hintataso ja ystävälliset palvelut. Lisäksi Finnair lentää suoraan Alanyaan ympäri vuoden.

Alanya on muuttunut hyvällä tavalla. Olen ollut Alanyassa töissä 2000-luvun alussa. Silloin talvella oli todella vähän turisteja, mutta Gazipasan lentokentän takia monet hotellit, ravintolat ja baarit pitävät ovensa auki myös talvella. Monet lentoyhtiöt lentävät suoraan Gazipasaan.

Kävimme juttelemassa, tarkistamassa ja kuuntelemassa baari-, ravintola-, kiinteistöfirmojen omistajia, jotka palvelevat suomalaisia Alanyassa. He ovat toiveikkaita tulevasta sesongista. Viime vuonna Turkin turismi oli kasvanut 12 prosentilla edelliseen vuoteen verrattuna. Monessa yrityksessä tehdään remontteja ja valmistaudutaan täydellä teholla uuteen sesonkiin.

Alanya odottaa teitä aurinkoineen, kaikkine  herkkuineen ja muistakaa varata matkanne ajoissa, jotta saatte edulliset matkat.

Tervetuloa Alanyaan!

Mustafa Orhan

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 127 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.