Turkin vaalit 2018

Google mainos

HEI KAIKILLE.

KUTEN TIEDÄTTE 24.6 TURKISSA PIDETÄÄN SEKÄ PRESIDENTTI- ETTÄ PARLAMENTTIVAALIT. MUTTA SUOMESSA NÄMÄ VAALIT JÄRJESTETÄÄN JO ENSI VIIKOLLA 16-17.6. VAALIEN ODOTETAAN SUJUVAN MOLEMMISSA MAISSA HYVIN. TOIMIN VAALIVALVOJANA SUOMESSA, KUTEN MUISSAKIN EDELLISISSÄ VAALEISSA. JOS OLETTE TURKISSA LOMAILEMASSA VAALIEN AIKAAN, NIIN VAALIT EIVÄT VAIKUTA MITENKÄÄN LOMAANNE. SEN SIJAAN VOITTE AISTIA VAALITUNNELMAA.

KUKA TAHANSA PRESIDENTTIEHDOKKAISTA VOITTAAKIN, NIIN TOIVON, ETTÄ TURKKI PYSYY AINA TEIDÄN SUOSIKKIMAANA. TARVITTAESSA VOIN ANTAA TEILLE LISÄÄ TIETOA PRESIDENTTIJÄRJESTELMÄSTÄ TÄMÄN KANAVAN KAUTTA.

VOITTE ROHKEASTI KYSYÄ JA ÄLKÄÄ TYYTYKÖ MEDIAN EPÄMÄÄRÄISEEN TIEDOTTAMISEEN. TURKIN POLITIIKKA VAATII PINTAA SYVEMPÄÄ TUTKIMUSTA. KIITOS KIINNOSTUKSESTA TOISTA MAATANI KOHTAAN. OLISIN OIKAISSUT VÄÄRIÄ TIETOJA MYÖS SUOMEA KOHTAAN, JOS TURKIN MEDIA OLISI NIITÄ JULKAISSUT. TOIVON TEILLE KAIKILLE HYVÄÄ KESÄÄ.

OTTAKAA ROHKEASTI YHTEYTTÄ, JOS MIKÄ TAHANSA TURKKIIN LIITTYVÄ ASIA ASKARRUTTAA MIELTÄNNE.

Mustafa Orhan

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 123 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.