Turkkiin matkustaminen on turvallista

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Kuşadasıssa

Google mainos

Davutlarin ranta Kuşadasıssa. Kuva: Ali Ergene

Turkkiin matkustaminen on turvallista

Viime aikoina on tullut paljon kysymyksiä Turkkiin matkustamisen turvallisuudesta. Kun kesä lähestyy, luonnollisesti kesämatkoja suunnitellaan. Tunnen paljon ihmisiä, jotka vuodesta toiseen matkustavat Turkkiin. Turkista on tullut heille niin kuin toinen kotimaata.

Luemme ja kuulemme uutisista pelkkä kielteisiä uutisia Turkista, mikä on järkyttävää! Media liioittelee ja yleistää kaiken. Esimerkiksi jos jossain päin Turkissa ihmiset osoittavat mieltään, media uutisoi sen niin kuin mielenosoitukset olisivat koko maassa. Pitää muistaa Turkki on maantiellisesti paljon isompi kuin Suomi.

Matkakohteet ovat tosi turvallisia. Minulla on tällä hetkellä sekä Alanyassa että Antalyassa suomalaisia kavereita, jotka nauttivat auringosta ja herkullisista ruuista.

En sano kuitenkin sitä, ettei ole vaara ollenkaan. Turkki on yhtä vaarallinen maa kuin Ranska, Saksa, Englanti, Ruotsi. Turkin sisäpoliittinen tilanne sekoitetaan Turkin turvallisuuden kanssa. Turkin sisäpoliittinen tilanne vaikuttaa turkkilaisiin ei turisteihin.

Suosittelen etenkin lapsiperheitä matkustamaan Turkkiin. Turkkilaiset osaavat hemmotella pieniä matkustajia tikkareilla, jäätelöillä tai makealla omena teellä.

Ei kun ottakaa yhteyttä matkatoimistoihin, ja varatkaa kesälomanne ajoissa Turkista, jossa teitä odottaa rantatuoli, herkullinen ruoka, unohtumaton yöelämä jne.

Nautinnollista lomaa!

Mustafa Orhan

 

 

 

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 126 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.