Turkkilainen maalaiskeitto ohje “Köy çorbası”

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Turkkilainen maalaiskeitto ohje “Köy çorbası”

Ainesosat

  • 1 kpl peruna
  • 1 kpl porkkana
  • 1 kpl sipuli
  • 3 rkl bulguria
  • 2 kupillista liha lientä
  • 4 kupillista kuumaa vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 kpl munaa
  • 1 rkl jauhoja
  • 3 rkl jogurttia
  • 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
  • 1 rkl voita
  • 1 tl chiliä, minttua

Valmistus

  1. Laita järjestyksessä raastetut perunat, porkkanat ja sipulit, lihalientä, kuuma vettä ja suolaa kattilaan. Keitä niin kauan että ainekset ovat pehmeä.
  2. Vispaa keitto ja lisää bulgur ja kypsennä matalalla lämmöllä.
  3. Vispaa muna, jogurtti ja jauho eri kulhossa. Lisää vähitellen kattilaan.
  4. Koristeeksi lisää öljyssä paahtotettu chiliä ja minttua.

MAINOS!

Lähde: nefisyemektarifleri.com

Ali Ergene

Turkkilainen keitto, Düğün çorbası

Tietoa Ali Ergene 1151 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.