Turkkilainen puuvilla on laadukasta

Google mainos

Puuvilla pelto

TURKKILAINEN PUUVILLA ON LAADUKASTA

?? Turkissa myydään kevyitä ja ihania hamam pyyhkeitä. Ne tehdään turkkilaisesta puuvillasta, joka on erittäin laadukasta ja edullisempaa kuin Suomessa. Ostan aina Turkin matkoiltani näitä ihania pyyhkeitä ja myös muita puuvillatuotteita. Niitä on mukava ostaa myös tuliaisiksi Suomeen. Hamam pyyhkeet ovat monikäyttöisiä. Niitä voi käyttää pyyhkeenä, retkellä, ranta-alusena tai vaikkapa torkkupeittona. Laadukas puuvilla kestää pesusta pesuun ja pysyy hyvänä erittäin pitkään. Puuvilla on turkin kielellä pamuk.

Söke:n tasangon puuvillapelto. Kuva: Ali Ergene

Turkissa viljellään puuvillaa paljon. Turkki onkin merkittävä puuvillan tuottajamaa ja sitä viljellään myös luomuna pienemmillä ekotiloilla. Puuvillaa viljellään etenkin Izmirin aluella, mutta sen viljely on viime aikojna painottunut enemmän etelään. Puuvilla on Turkille strateginen tuote. Siitä valmistetaan montaa eri asiaa, etenkin tekstiilejä. Tekstiiliteollisuus kuuluukin Turkin suurimpiin teollisuuden aloihin ja puuvillasta valmistetut tuotteet ovat kestäviä ja laadukkaita. Mainittakoon ainakin LC Waikiki ja Koton, jossa aina käyn Turkkiin päästessäni vaatekaupoilla ostamassa laadukkaita puuvillavaatteita.

Jos et pääse Turkkiin hakemaan hamam pyyhkeitä, niin netistä saa tilattua Lavlia, Terra Ocra tai Nauha ja Nappi sivustoilta ainakin aitoja Turkissa valmistettuja 100 % puuvillaisia hamam pyyhkeitä.

Tallinnasta löytyy turkkilainen Colin’s vaateliike Kristiine ostoskeskuksesta. Siellä myydään korkealaatuisia turkkilaisia vaatteita. Seuraavalla Tallinnan matkallasi muista poiketa! Tällä ketjulla on yli 600 liikettä ympäri Eurooppaa, 37:ssä maassa. Toivotaan, että joku päivä saisimme tämän liikkeen myös meille Suomeen ???.

Johanna Güler

Kuşadasıssa toimii Egean Suomalaiset Yhdistys

Google Mainos

Tietoa Johanna Güler 83 Articles
Minua kiinnostavat Turkin matkailu ja historia.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.