Uutisanalyysi

Google mainos

Recep Tayyip Erdoğan
Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan, kuva: pixabay.com

UUTISANALYYSI

(#REIS)

  • Turkin oppositiolla ei ole muuta mielessä kuin kaataa Erdoğan. Erdoğan on ehkä kaikkien aikojen suosituin valittu presidentti. Niin suosittu Turkissa, että oppositiolla ei ole muuta tekemistä kuin kuunnella mitä Erdoğan puhuu.
  • Erdoğanin puheita seurataan ympäri maailmaa. Jopa Hillary Clintonin vaalikampanja avustajat tulivat Turkkiin tutkimaan Erdoğanin puhetyyliä. Vaikuttava puhetyyli ei ole jokaisen heinä. AKP:n perustajista Erdogan, Bulent Arinc ja Huseyin Celik ovat verbaalisesti taitavia ja puhuvat turkkia virheettömästi. Parhaat juontajat alkavat änkyttämään heidän kanssa puhuessaan.

– Erdoğan on aina sanonut (2002 lähtien), kansa on antanut meille valtaa ja kansa vie meiltä sitä, ei kukaan muu.

– Hänen twiittejänsä seuraa miljoonat ihmiset ympäri maailmaa.

– Monet väittävät että Erdoğan voittaisi vaalit, jos asettuisi ehdolle Lähi-Idän maissa.

– Kukaan ei enää istu telkkarin ääressä tiettynä aikana odottamassa uutisia. Jokainen itse päättää milloin haluaa kuunnella uutisia ja mistä kanavasta ja ketä haluaa kuunnella. Perinteisen median rooli on vähentynyt paljon ja nykyään on sosiaalisen median aikakausi. Kenelläkään ehdokkaista ei ole tekosyytä sanoa, että media ei uutisoi minusta. Erdoğan on sanonut ihan alusta asti, että minusta tulee erilainen presidentti kuin muut. Minusta tulee hikoileva (töitä tekevä) presidentti, tästä syystä hän on aina uutisissa. Muut presidentit nukkuivat presidentinlinnassa.

Kuvakaappaus YLE:n nettisivulta
Mustafa Orhan

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 126 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.