Uutiskooste Turkista

Google mainos

UUTISKOOSTE TURKISTA

Turkin viranomaiset ovat tällä hetkellä Genevessä keskustelemassa Syyrian tulevasta perustuslaista. Turkki on avainasemassa yli 6 vuotta kestäneessä sodassa repeytyneen Syyrian tulevaisuuden rakentamisessa. Turkki kunnioittaa naapurimaiden itsenäisyyttä ja auttaa niitä pysymään kasassa.

Kunnallisvaalit ovat tulossa 31.3.2019.
Kunnallisvaalit ovat yhtä tärkeitä kuin presidentti- ja parlamenttivaalit Turkissa. Puolueet ovat tekemässä yhteistyötä myös kunnallisvaaleissa kuin presidenttivaaleissakin. Kunnallisvaaleissa Istanbul, Ankara ja Izmir ovat tärkeitä kaupunkeja joissa kaikki puolueet haluavat voittaa. Istanbulissa voittanut tarkoittaa koko Turkissa voittanut. Istanbul on kuin koko Turkki pienessä koossa. Todennäkisesti AKP:n ja MHP:n yhteinen Istanbul ehdokas on Turkin viimeinen pääministeri Binali Yildirim.

Turkki on aloittamassa operaation Syyrian pohjoispuolella, Eufratin joen itäpuolelle. Turkki on putsannut joen länsipuolen terroristeista. Operaatio voi alkaa minä hetkenä hyvänsä. Operaatio tehdään Naton ja USA:n kanssa yhteistyössä ja koordinaatiossa. Turkin rajojen turvallisuus tarkoittaa EU:n ja NATO:n turvallisuus. Turkin aiempien tehtyjen operaatioiden ansioista yli 300.000 pakolaista Turkista on palannut turvallisesti Syyriaan. Turkki on koti yli 4 miljoonalle pakolaiselle.

Mustafa Orhan


Missä päin Turkkia haluaisit asua omassa kodissa?

View Results

Loading ... Loading ...

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 116 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.