Voimia läheisille!

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Kuşadasıssa

Google mainos

Kuva ei liity aiheeseen. Kuva: Ali Ergene

VOIMIA LÄHEISILLE!

Olemme kuulleet hiljattain uutisen, joka on järkyttänyt kaikkia kansalaisia. Pariskunta menehtyi äkillisesti Liettuassa ajettuaan traagisen autokolarin. Kolarin syytä ei tiedetä vielä. Perhe oli matkalla Turkista loman jälkeen Suomeen.

Pariskunnan kolme lasta loukkaantuivat, jotka istuivat auton takapenkillä ja ovat edelleen sairaalahoidossa Liettuassa. Lapset eivät kuitenkaan ole hengenvaarassa ja lääkärin mukaan jäävät henkiin. Perheen yksityisyyden suojaamiseksi emme anna heidän nimiä julkisuuteen.

Lasten isoisä asuu Suomessa ja on lähtenyt heti Liettuaan kuultuaan onnettomuudesta. Turkin suurlähetystö ja Suomen suurlähetystö Liettuassa ovat hoitaneet tapausta hienosti ja ovat huolehtineet lapsista siellä. Myös monet turkkilaiset ja suomalaiset ovat halunneet auttaa. Kiitos myötätunnosta. Turkin Uutiset toivoo voimia läheisille ja on valmis auttamaan tarvittaessa.

(Sattuimme rekkakolaripaikalle Serbiassa paluumatkalla Turkista Suomeen. Kuvat ovat otettu Serbiassa sattuneesta kolarista viime viikolla. Kuvat eivät liity uutiseen. Kuvat: Ali Ergene)

Mustafa Orhan

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 121 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.