Perustettu 31.08.2014

Perustaja: Ali Ergene (ali.ergene(at)pp.inet.fi)

Suomessa ja Turkissa asuville Suomenkielisille!
Turkin Uutiset halua että kaikkien ääni kuuluu paremmin jatkossa. Voimme julkaista teidän alueiden uutisia. Haluamme auttaa kehittämään Turkin ja Suomen suhteita.

Turkin Uutisten kirjoittajien ja domainin omistajan Ali Ergenen visiona on saada Turkin ystäville ajankohtaista ja luotettavaa tietoa Turkista ja muista Turkkiin liittyvistä asioista. Sivun ja bloggaajien tarkoituksena on myös vahvistaa maiden välisiä suhteita entisestään. Suomella ja Turkilla on hyvät välit jo ennestään. Tämän sivun myötä luottamus ja maiden välinen yhteistyö on kasvusuunnassa. Suomesta matkustetaan paljon Turkkiin ja Turkissa myös asuu suomalaisia. Hienoa, että lukijat ovat löytäneet meidän sivumme. Joukkomme kasvaa koko ajan ja sen myötä tietoisuus Turkista lisääntyy.

Tämän sivun ovat ylläpitävät yksityishenkilöt. Yhdessä teemme hyvää vapaaehtoistyötä ja haluamme antaa lukijoillemme entistä laajemmin tietoa Turkista. Kehitämme sivua koko ajan ja otamme vastaan myös ideoita sen kehittelyssä. Voitte olla yhteydessä, jos haluatte kysyä jotain tai teillä on ideoita mitä haluaisitte lukea Turkin Uutisista.

Turkin Uutiset (domainin omistaja on Ali Ergene) tukee Ege Finlandiyalılar Derneği (Egean Suomalaiset Yhdistys) joka rekisteröitynyt Turkin Kuşadasıin. Sivustomme ei ole kaupallinen. Jos haluat mainostaa sivuillamme tai julkaista artikkeleita ja näin haluat tukea Ege Finlandiyalılar Derneği (Egean Suomalaiset Yhdistys) niin ota yhteyttä yhdistykseen: egefinder.com.

Ege Finlandiyalılar Derneği (Egean Suomalaiset Yhdistys) edistää länsi-Turkissa suomalaisten ja turkkilaisten keskinäistä kanssakäymistä ja toistensa kulttuurien tuntemusta, tukee suomalaisten kotoutumista ja asumista sekä auttaa suomalaisia matkailijoita saamaan enemmän irti lomastaan Kuşadasıssa ja länsi-Turkissa. Yhdistys antaa tietoja Suomesta ja Suomen kulttuurista Suomen ystäville turkkilaisille jäsenille.

Yhdistyksen perustajajäsenet ovat Turkin ja Suomen suomalaisia sekä Suomen ja Turkin turkkilaisia.  Yhdistys on rekisteröity Kuşadası/Turkkiin 11.09.2017.

Yhdistyksen rekisterinumero. 09-021-091. Vero numero on 3250805551.

Liity jäseneksi yhdistykseen!

Egean Suomalaiset yhdistyksen  yhteystiedot löytyy Kuşadasın piirikuvernöörin (KAYMAKAM) nettisivulta. http://kusadasi.gov.tr/kusadasi-dernekleri-listesi sekä Suomen Ankaran Suurlähetystön verkkosivulta: http://www.finland.org.tr

EGEAN SUOMALAISET YHDISTYS

Uutisvinkki

EGEAN SUOMALAISET YHDISTYKSEN MAINOS HINNASTO: