Hammashoitoon Kuşadasıin Turkkiin

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Demet Kebabçılar
Hammaslääkäri Demet Kebabçılar Kuşadasıssa Turkissa.

Hammashoitoon Kuşadasıin Turkkiin

Minä menin hammashoitoon Turkissa.  Asuin Kuşadasıssa Turkissa viimeiset vuodet noin yhteensä 3 vuotta vaimoni Helenan kanssa. Olen ollut loppu kesästä asti Suomessa. Käyn täällä koulutuksessa kuten monet teistä tietää sen. Olin hyvin sopeutunut ja tottunut Turkkiin. Sopeutuminen Suomeen on kestänyt nyt useita kuukausia pitkän poissaolon johdosta.

MAINOS!

Olin käyttänyt enimmäkseen yksityisiä terveyspalveluita Turkissa. Silloin Turkissa hinnat tuntuivat liian kalliilta. Muistan että yksi hammassillan vaihto maksoi noin 300 euroa yksityisellä hammaslääkärillä. Palvelu oli todella hyvää. Hammaslääkäri oli hyvin ammattitaitoinen. Minä tykkäsin käydä siellä. Muistaakseni tein myös facebook videon yhdestä käynnistä.

Minä jouduin nyt käymään Suomessa myös hammaslääkärillä toisen hammassillan takia. Joka käynti maksoi 100 euroa täällä vaikka ei ole paljon mitään tehty. Hammaslääkäri oli todella hyvä ja ammattitaitoinen. Hän sanoi silloin että tämä paikkaus ei pysy kauan. Se piti paikkansa. Saman hammassillan takia kävin uudestaan hammaslääkärillä täällä Suomessa.

Hammaslääkäri on todennut että ei voi paljon mitään tehdä asialle ellei siltaa uusita. Hän teki pieniä hionta töitä, joka antaa aikaa miettiä hammassillan korjaamista. Kysyin lääkäriltä että mitä jos uusitaan koko hammassilta? Hän sanoi että tämä on kallis projekti. Minä olin budjettini mukaan vähän suunnitellut etukäteen että voisin maksaa 800-1000 euroa. Vaikka sama työ maksoi noin 300 euroa Turkissa.

Hammaslääkäri sanoi että uusiminen on todella kallis joka kerta kun minä kysyin uusimisesta. Minä vähän toistamalla pakotin lääkäriä sanomaan noin hintaa operaatiosta. Hän ei tiennyt että olin valmis maksamaan 1000 euroa. Hammaslääkäri sanoi että vähintään se maksaa 2500 – 3000 euroa. Minulla jäi suu auki kun kuulin summan. En minä voinut olla sanomatta että se on todella kallis projekti.

Tiedän että tämä ei ollut hammaslääkärin syy. Hammaslääkäri on todella pätevä ja asiakaslähtöinen ammattilainen. Kysyin projektin pituutta ja muita asiaan liittyviä kysymyksiä. Kun tuli maksun aika niin lääkäri ei ottanut maksua tästä käynnistä. Hän oli kertonut minulle että koronan takia hänelläkään ei ole ollut paljon asiakkaita. Tämä oli minulle todella yllätys että hammaslääkäri ei ottanut maksua tästä käynnistä. Haluan korostaa että tämä teki suuren vaikutuksen minuun. En voi mainita hänen nimeään koska minä en ole kysynyt häneltä lupaa kirjoittaa.

Yritän kertoa teille että Suomessa kaikki maksaa ja paljon. Mutta tällä kertaa hammaslääkärikäynti ei maksanut minulle mitään. Mutta se uuden sillan hinta on pyörinyt koko ajan minun mielessä. Lääkäri yritti suojata minun lompakkoa.

Laskin budjettini illalla kotona. Otin yhteyttä Turkin hammaslääkärille ja kysyin jos tulisin sinne Turkkiin kahdeksi viikoksi niin onnistuuko hoito? Sieltä tuli vastaus kyllä onnistuu. Halusin olla varma asiasta koska tämä pandemia on muuttanut kaikkia maailmalla. Katsoin lentoliput edes takaisin Turkkiin Izmiriin. Liput maksaa nyt tavallista enemmän. Hinnat liikkuvat 500 eurossa.

Vaikka hammassillan uusiminen maksaisi 300 euroa siellä Turkissa lipun kanssa summa olisi yhteensä 800 euroa. Käyttöön mainioisti rahaa riittäisi 500 euroa kahdeksi viikoksi. Eli tarvitsen yhteensä 1300 euroa. Voisin myös lisäksi hoitaa monta perhe asiaa siellä Turkissa. Tulisin takaisin Suomeen 1200 euron säästöllä. Mitä mieltä te olette? Eikö kuulostaa hyvältä?

Jos haluatte käydä hammaslääkärillä Turkissa Kuşadasıssa, minä kovasti suosittelen turkkilaista  hammaslääkäriä Demetiä. Hän puhuu sujuvasti englantia. Jos minä olen paikan päällä niin voin auttaa teitä jos olette Egean Suomalaiset Yhdistyksen jäsen. Jäsenmaksu on 20e/vuosi. Izmirissä löytyy myös suomea puhuva hammaslääkäri. Saatte hammaslääkärin yhteistiedot yhdistyksen kautta. Se edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä.

Hammaslääkärin yhteistiedot Kuşadasıssa:

Hammaslääkäri Demet Kebabçılar

Ali Ergene

Facebook ryhmä: Turkissa kauneuskirurgia ja muut terveyspalvelut

Facebook sivu: Turkissa kauneuskirurgia ja muut terveyspalvelut

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä meihin lomakkeen kautta. Vastaamme suomen kielellä. Egean Suomalaiset Yhdistys auttaa teitä.

Menen hammaslääkärille

Tietoa Ali Ergene 1156 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.