Turkkiin kauneusleikkaukseen ja samalla lomalle?

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Medinova Sairaala. Kuva: Ali Ergene

60 km Kuşadasıin

Minä olen matkalla Kuşadasısta Aydıniin. Matkan pituus on 60 km. Hyppäsin Toyota Hiluxiin ja käynnistin auton. Ylitämme ensin pienen vuoren. Tiet ovat hyvässä kunnossa täällä. Voidaan sanoa että Kuşadasısta Aydıniin melkein koko matka on moottoritietä. Matka kestää about 45 – 60 minuuttia. Moottoritien vasemmalla puolella sijaitsee komeita korkeita vuoria. Oikealla puolella on kaunis tasanko. Tasangolla on viikuna puita pitkin moottoritietä. Moottoritiet ovat maksullisia Turkissa. Maksut ovat käytön mukaan. Auton tuulilaseihin on sijoitettu tunnistin. Autot tunnistetaan kun ajetaan moottoritielle ja poistutaan moottoritieltä. Ei kannata kaahata moottoritiellä Turkissa. Siellä moottoritiellä seurataan nopeuksia.

MAINOS!

Ehkä haluatte tietää mihin olen menossa? Minä menen tapaamaan kauneuskirurgi Levent Ateş. Levent on kirurgi Medinova sairaalassa Aydınissa. Saimme pysäköityä auton lähelle sairaalaa. Onneksi tiedän, missä sairaala on. Itse asiassa se on helpossa paikassa Aydınissa. Muuten olen kotoisin Aydınista. Levent tuli huoneestaan ulos tervehtimään minua. Levent on keski-ikäinen hyvin tunnettu kauneuskirurgi Aydınissa. Hän kertoo suorittavansa eniten potilas leikkauksia Aydinin alueella.

Levent on kiireinen mies. Leventillä oli meille ainoastaan vastaannottoaika lauantaina aamupäivällä. Levent tarjoisi meille turkkilaista teetä. Turkkilaisten vieraanvaraisuus näkyy sairaalassa myös. Medinova on yksityinen sairaala. Levent on yksi omistajista. Se on toiminut monta vuotta Aydinissa.

Levent vastaa meidän kysymyksiin:

Kerrotko vähän itsestäsi?

Olen syntynyt vuonna 1970 Burdurissa Turkissa. Olen suorittanut perusasteen ja keskiasteen koulutuksen Bursan kaupungissa. Valmistuttuani Bursan Anatolian lukiosta vuonna 1988 niin aloitin lääketieteellisen koulutuksen Hacettepen yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa. Työskentelin eri paikoissa Turkkia esim. työpaikka lääkärinä jne. Menin jatko opiskelemaan Ankaran koulutus- ja tutkimussairaalaan opiskelemaan kauneuskirurgiaa ja valmistuin 5 vuoden koulutuksen jälkeen plastiikka-, rekonstruktiivisen ja esteettisen kirurgian erikoislääkäri.

Työskentelin eri maakunnissa kauneuskirurgina, työskentelen edelleen yksityisessä Medinovan sairaalassa Aydınissa. Olen toteuttanut yli 5000 leikkausta. Olen eniten leikkanut rhinoplasty, rintojen suurennus (silikoni), rasvaimu (liposuction) ja vatsan kiinteytys. rintojen pienennysleikkaus (reduktioplastia), rintojen nostaminen, silmäluomien esteettisyys (blepharoplasty), kasvojen kohotus, hörökorvatoimenpide, pepun ja reisien muotoilu, käsivarren muotoilu ja intiimikirurgia. Näidän lisäksi toimenpiteihin kuuluu maksilofasial (leuan leikkausta) ja käsikirurgisia leikkauksia. Minulla on mikro-kirurgian sertifikaatti. Lisäksi tehdään myös ei-kirurgisia toimenpiteitä, kuten Botoxia, täyttöä (filler) ja PRP: tä.

Kuinka kauan olet harrastanut tätä ammattia ja alaa?

Olen toiminut lääkärinä 25 vuotta.

Mistä olet kotoisin?

Olen kotoisin Ispartan kaupungista.

Oletko viihtynyt Aydinissa?

Olen iloinen voidessani elää Aydınissa, koska se on pieni mutta kaunis kaupunki. On myös helppo päästä nähtävyyksiin kuten Kuşadası, Didim, Izmir, Çeşme, Bodrum joissa käy myös paljon lomalaisia.

Onko teillä paljon ulkomaalaisia potilaita? Entä suomalaisia?

Meillä on ulkomaisia ​​potilaita.  Mahtuu joukkoon myös suomalaisiakin.  Meillä on englantilaisia, saksalaisia, ranskalaisia ja paikallisia ​​potilaita.

Miksi suosittelet suomalaisia tulemaan tänne?

Sairaalamme on ainoa yksityinen sairaala Aydınissa jossa on kaikki tarvittavat laitteet. Sairaalassamme voimme toteuttaa vaativia leikkauksia, kuten sydämen ohitusleikkaus ja aivokirurgiaa. Meillä on diagnostiset ja hoitoyksiköt, kuten MRI, tomografia ja angio. Sairaalamme on lähellä İzmirin lentokentää, vaan 90 km. Tänne pääsee moottoritien kautta vaivattomasti. Sairaalamme on lähellä Turkin lomakohteita kuten Kuşadası, Çeşme, Marmaris jne.

Mikä teitä erottaa muista sairaaloista ja lääkäreistä?

Olemme täydenpalvelun sairaala. Meiltä löytyy eri sairauksiin ja hoitoihin erikoislääkäreitä. Olen Aydınin maakunnan suosituin kauneuskirurgi. Minulla on niin kiire että joka päivä on leikkauksia.

Millä kielellä palvelette sairaalassa?

Turkiksi ja Englannin kielen taito löytyy. Suomalaisille potilaille voidaan palvella suomen kielelläkin. Koska Kuşadasıssa toimii Egean Suomalaiset Yhdistys. Voimme pyytää apua sieltä. Minä puhun saksaa ja englantia.

Onko teillä kuvia leikkauksista?

Olen julkaissut leikkauskuvia sosialisessa mediassa viime vuodesta lähtien. Minua voi seurata facebookissa ”Dr. Levent ATEŞ Estetik &Plastik Cerrahi” ja Instagramissa “dr.leventates

Oletko käynyt Suomessa?

Kävin kerran Suomessa. Vietin viikon Pudasjärvellä Jaurakkajärven-rannalla lomalla. En vieläkään unohta sitä. Suomi on kaunis maa.

Liitytkö Egean Suomalaiset Yhdistyksen jäseneksi, lahjoittaa tai mainostaa yhdistyksen Turkin Uutiset sivustolla että autat suomalaisten ja turkkilaisten keskinäistä kanssakäymistä?

Haluan liittyä tietenkin yhdistykseen. Koska Suomi on lähellä minun sydäntäni.

Medinova Sairaalan yhteistiedot:

Osoite: Efeler Mahallesi,İzmir Bulvarı, DR.Serkan Kurnaz Cad. Özel Hastanesi St. No:32 09020 Efeler / AYDIN
Puh: +90 (256) 212 00 12
Fax: +90 (256) 225 25 41
Sähköposti: infoaydin@medinova.com.tr
Web: https://www.medinova.com.tr
Instagram: instagram.com
Tietoja: Levent Ateş

Toimenpiteet toteutetaan Kuşadasıssa ja Aydınissa kahdessa eri sairaaloissa.

Gözde Sairaala, Kuşadası

Osoite: Türkmen Mahallesi, Rıza Saraç Cd., 09400 Kuşadası AYDIN
Puh:  +90256 610 00 44
Sähköposti: online@gozdehastanesi.com.tr
Web: gozdehastanesi.com.tr/kusadasi/
Esimerkki suunta antavia hintoja palveluista:

  • Ala ja yläluomien leikkaukset: 1 200 euroa.
  • Allit: Rasvaimun hinta 1 200 euroa.
  • Käsivarren nahan kiristys: alkaen 1 800 euroa
  • Kaula ja leukaperät “hamsteripussit”: Rasvaimu 1 200 euroa.
  • Kaulan nahan kiristys: alkaen 1 750 euroa. Kaulan nahan kiristys tehdään kasvo kiristyksen yhteydessä, silloin hinta nousee.

Hinnat sisältää sairaala peti, ruuat, sairaalassa käytetyt lääkkeet, proteesit ja tarvikkeet. Valuuttakurssin mukaan hinnat vaihtelee muutama kymppi euroa. 

Egean Suomalaiset Yhdistyksen jäsenille 10% jäsenalennus.

Haastattelija: Ali Ergene

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä meihin lomakkeen kautta. Vastaamme suomen kielellä. Egean Suomalaiset Yhdistys (Ali Ergene) auttaa teitä.

Facebook ryhmä: Turkissa kauneuskirurgia ja muut terveyspalvelut

Facebook sivu: Turkissa kauneuskirurgia ja muut terveyspalvelut

Suomalainen henkilöauto saa olla Turkissa 24 kk


Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.