Google Mainos

ASUNNON OSTAMINEN TURKISSA JA ASUNTOPAPERIEN HOITAMINEN

Olemme vuosien mittaan saaneet yhteydenottoja monilta suomalaisilta, jotka ovat halunneet ostaa asunnon Turkista. Käytännön tietotaidon puutteen ja muiden ylitsepääsemättömien ongelmien vuoksi asunnon ostosta ei kuitenkaan ole tullut mitään.

Monella asunnon ostosta kiinnostuneella suomalaisella on ollut ongelmia asuntopapereiden, myyjien, outojen myyntipalkkioiden, tulkkien ja asianajajien kanssa. Ongelmia on siis ollut monenlaisia. Joskus asuntojen myyjät yrittävät myydä asuntoaan ulkomaalaiselle korkealla hinnalla. Ulkomaalaiselle ostajalle on asiantunteva neuvontapalvelu lähes aina välttämätön apu asuntoa ostaessa.

Asunnon ostaminen on suuri päätös, ja joskus sitä varten on säästetty rahaa pidemmän aikaa. Me haluamme, että ostaja tietää varmasti voivansa luottaa myyjään, ja että asuntokauppaan liittyvät paperit ovat kunnossa. Tästä syystä Egean Suomalaiset Yhdistys tarjoaa konsultointipalvelua suomalaisille asunnon ostoon Turkissa. Ota yhteyttä egefinder.com

Ege Finlandiyalılar Derneği (Egean Suomalaiset Yhdistys) auttaa suomalaisia asunnon ostossa. Yhdistys auttaa löytämään neuvontaa myös muihin Turkissa tapahtuviin oikeudellisiin asioihin liittyen, kuten perinnönjaot ja -siirrot, testamenttien laadinta, avioerot, asukasyhdistyksen perustaminen sekä erilaiset pankki-, vero-, vuokra- ja sopimusasiat. Yhdistyksen jäsen auttaa teitä Suomessa. Hän asuu Suomessa.

Ota yhteyttä egefinder.com

Google Mainos