Turkkilainen lihapulla ohje

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

LihapullaT
Kuva: pxhere.com

Turkkilainen lihapulla ohje

Ainekset:

500 g naudan jauhelihaa
1 juomalasillista kuivattua ja jauhettua leipää
2 kpl sipulia
1/2 nippua persiljaa
1/2 tl mustapipurijauhetta
1 1/2 tl kuminaa
1/2 tl soodaa
1 1/2 tl suolaa

Valmistus:

  1. Raasta sipulit
  2. Hienonna persiljat
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään, vaivaa jonkin aikaa
  4. Anna tekeytyä n. tunnin jääkaapissa
  5. Ota taikinasta n. ruokalusikallisen verran ja muotoile puikulamaisesti
  6. Paista Tariş oliiviöljyssä molemmin puolin

Hyvää ruokahalua!

Türkan Kurkut

Kiinnostaako lisää turkkilaisia ruoka reseptiä?

Kaneliset kalamurekepihvit

2 Comments

  1. Eikö tähän lihapuliin tuu mitään kostuketta esim,,jugurttia tai munaa??

    • Kannattaa tehdä ohjeen mukaan, niin hyvää tulee

Kommentointi on suljettu.