![lihapulla LihapullaT](https://i0.wp.com/turkinuutiset.fi/wp-content/uploads/2019/03/lihapulla.jpg?resize=678%2C381&ssl=1)
Turkkilainen lihapulla ohje
Ainekset:
500 g naudan jauhelihaa
1 juomalasillista kuivattua ja jauhettua leipää
2 kpl sipulia
1/2 nippua persiljaa
1/2 tl mustapipurijauhetta
1 1/2 tl kuminaa
1/2 tl soodaa
1 1/2 tl suolaa
Valmistus:
- Raasta sipulit
- Hienonna persiljat
- Sekoita kaikki ainekset keskenään, vaivaa jonkin aikaa
- Anna tekeytyä n. tunnin jääkaapissa
- Ota taikinasta n. ruokalusikallisen verran ja muotoile puikulamaisesti
- Paista Tariş oliiviöljyssä molemmin puolin
![](https://i0.wp.com/turkinuutiset.fi/wp-content/uploads/2020/04/yatayline.jpg?resize=678%2C2&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/turkinuutiset.fi/wp-content/uploads/2020/04/yatayline.jpg?resize=678%2C2&ssl=1)
Hyvää ruokahalua!
Türkan Kurkut
Kiinnostaako lisää turkkilaisia ruoka reseptiä?
Eikö tähän lihapuliin tuu mitään kostuketta esim,,jugurttia tai munaa??
Kannattaa tehdä ohjeen mukaan, niin hyvää tulee