Oletko syönnyt turkkilainen pataruokaa “Tas kebabı”?

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Kuva: tadimlokantasi.com.tr

Oletko syönnyt turkkilainen pataruokaa “Tas kebabı”?

Tällä reseptillä voitte kokeilla kotona itse.

MAINOS

Turkkilainen pataruoka resepti

Tas kebabı

Ainekset 6 annosta

  • 1 rkl Tariş oliiviöljy
  • 1 kg karitsanpaistia kuutioina
  • 1 sipuli pieneksi leikattuna
  • 1 rkl tomaattipyree
  • 1 ,5 tl vehnäjauhe
  • 1,5 tl suola
  • 1 litra vettä
  • 2 kpl keskikokoinen tomaattia kuorittu, (upota tomaatteja kuumaan veteen minuutin ajan saat käsin kuorittu tomaatit helposti) kuutioina leikattu, siemenet poistettuna.
    Tee maustepussi johon laitat 1,5 tl oregano, 1,5 tl basilika (ei ole pakko), 2 kynsi valkosipulia, 2 kpl laakerinlehti, 1tl kokonaista mustapippuria, 1 nippu persiljan varsi ja juuret

    Sinun on kirjauduttava sisään lukeaksesi tämän artikkelin loput. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi.

      

Tietoa Ali Ergene 1053 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.

1 Comment

Kommentointi on suljettu.