
Oletko syönnyt turkkilainen pataruokaa “Tas kebabı”?
Tällä reseptillä voitte kokeilla kotona itse.


Turkkilainen pataruoka resepti
Tas kebabı
Ainekset 6 annosta
- 1 rkl Tariş oliiviöljy
- 1 kg karitsanpaistia kuutioina
- 1 sipuli pieneksi leikattuna
- 1 rkl tomaattipyree
- 1 ,5 tl vehnäjauhe
- 1,5 tl suola
- 1 litra vettä
- 2 kpl keskikokoinen tomaattia kuorittu, (upota tomaatteja kuumaan veteen minuutin ajan saat käsin kuorittu tomaatit helposti) kuutioina leikattu, siemenet poistettuna.
Tee maustepussi johon laitat 1,5 tl oregano, 1,5 tl basilika (ei ole pakko), 2 kynsi valkosipulia, 2 kpl laakerinlehti, 1tl kokonaista mustapippuria, 1 nippu persiljan varsi ja juuretLue lisää
Sinun on kirjauduttava sisään lukeaksesi tämän artikkelin loput. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi.
Todella hyvvää!