Turkkilainen papusoppa ohje

Google mainos

Kuva: wikimedia.org

Turkkilainen keittiö

Etli kurufasulye:

Ainekset:

2 juomalasillista valkoisia papuja

300 gr suikaloitua naudanlihaa

1 kpl sipulia

1 kpl suippopaprikaa

1 rkl tomaattipyrettä

1 tl paprikapyrettä (vahvaa)

Suolaa

1 pala sokeria

  1. 5 juomalasillista kuumaa vettä

Hiukan öljyä

Valmistus:

  1. Liuota pavut edellisenä päivänä kylmässä vedessä. Huuhtele seuraavana päivänä hyvin.
  2. Kuullota lihat öljyssä, painekattilassa.
  3. Lisää pavut, hienonnettu sipuli ja paprika, pyreet, suola ja sokeri.
  4. Lisää vesi niin, että se ylittää pavut hiukan.
  5. Sekoita ja laita painekattilan kansi kiinni.
  6. Keitä ensin korkealla lämmöllä, kunnes kannesta kuuluu paineen ääni, jonka jälkeen jatka keittämistä keskilämmöllä n. 30 minuuttia.
  7. Keittoaika voi vaihdella papujen tuoreudesta. Kannattaa jatkaa keittämistä, jos pavut ole pehmenneet kunnolla annetun ajan kuluessa.

Tarjoile riisin kera.

Hyvää ruokahalua!

Türkan Kurkut

Google Mainos

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.