TURKIN UUTISET FACEBOOK GRUBUMUZUN KURALLARI

GRUP KURALLARI: Bu grup, Türkiye dostlarının haber sayfasıdır. Turkin Uutiset (Türkiye Haberleri) grubu bütün dil gruplarına üye herkese açıktır. Burada Türkiye ile ilgili ciddi güncel haberleri, tadımlık dünya ile ilgili haberleri ve elbette Finlandiya’dan da güncel haberler bulabilirsiniz. Turkin Uutiset gönüllü yöneticiler tarafından yönetilmektedir.

Grubumuzun dili Fincedir ve finceden başka dil kullanmayınız. Çeviri yardımlarına açığız. Gereksiz kimseye faydası olmayan dilbilgisi düzeltmeleride saçmalıktır.

Grup yöneticisi ile anlaşmadıkça reklam yada satış paylaşımlarına izin verilmez. Reklam paylaşımları ücretlidir. Reklam gelirleri Ege Finlandiyalılar Derneğine gider. Reklam fiyatlarını derneğin sitesinde bulabilirsiniz: egefinder.com

Grup üyeleri kendi düşüncelerini ve görüşlerini kimseye kişisel boyutta hakaret etmedikçe açıklama ve diğer görüşleri eleştirme hakkına sahiptirler. Paylaşılan haber ile ilgili yorum yapılması amaçlanmaktadır. Grup yöneticileri kimseyi uyarmadan üyelikleri dondurabilir yada üyelikten çıkarabilirler. Elbette bunun kimseye olmasını arzu etmeyiz. Turkin Uutiset ciddi bır haber sayfasıdır. Uygunsuz yapılan yorumlar silinir. Paylaşacağınız haber ve paylaşımlar grup yöneticilerin onayını gerektirir. Grup üyelerinin görüş ve düşüncelerine saygı gösterilmelidir.

Grupta Fin ve Türk ülke liderleriyle dalga geçilmesine izin verilmez!

GRUP ÜYELERİ PAYLAŞILACAK HABER ÖNERİSİ YAPABİLİRLER. Kaynakların güvenli olması gerekir. Yöneticilerin bir görevide güvenilirliği sağlamaktır. Bolca katılımınızı diliyoruz.

Grup yöneticileri, paylaşılan linklerin içeriğinden, üyelerin paylaşımlarından yada yorumlarından sorumlu değildirler.

Bu gruba üye olma mecburiyetiniz yoktur. İstediğiniz an üyelikten çıkabilirsiniz!!! Yani burada öfke ve hakaretlere izin verilmez. Üyeler bize grubumuzu geliştirici ve iyileştirici öneriler ve teklifler yapabilirler. İyileştirme teklifinin uygulanmasını yöneticiler gözden geçirir ve karara bağlar. Bu gruba katıldığınızda kuralları kabul etmiş olursunuz. Unutmayın, bu kapalı bir gruptur ve yöneticiler gerekirse kuralları yeniden kurgulayıp değiştirebilirler.

Gruptaki nefret suçu işlendiğini tespit ederseniz, bize bildirebilirsiniz. Biz o kişiyi gruptan atar, yorumlarını silerizç Diğer bir seçenek ise  Nefret suçlarını sorgulayan birime iletmektir. Helsinki’deki Nefret suçları soruşturma birimi polisle ve savcıyla işbirliği yapmaktadır. Helsinki’deki Nefret Söylemi soruşturma birimi ülke genelinde faaliyet göstermektedir. https://www.poliisi.fi/nettivinkki

Grubumuzun büyümesini ve sohbete daha fazla kişinin dahil olmasını sağlamak istiyorsanız, arkadaşlarınızı da gruba katılmaya davet edebilirsiniz.

Facebook sayfasının, grubunun ve turkinuutiset.fi sitesinin sahibi Ali Ergene, ali.ergene@pp.inet.fi  Kurucusu ise Ali Ergene’dir. Facebook grubu

RYHMÄN SÄÄNNÖT: Tämä on Turkin ystävien uutissivu. Kaikki ovat tervetulleita Turkin Uutiset ryhmään. Kaikkien kieliryhmien edustajat ovat tervetulleita. Tästä löydät Turkkiin liittyviä ASIALLISEMPIA ajankohtaisia uutisia ja makupaloja myös muualta maailmalta, tietenkin Suomestakin! Turkin Uutiset ylläpidetään vapaaehtoisten palkattomien henkilöiden toimesta.

Ryhmässä pyritään käyttämään suomen kieltä. Asiallinen käännösapu on tervetullutta, mutta turha pilkuttelu on tyhmää!!

Ei saa jakaa myynti ilmoituksia ryhmässä ellei ryhmän perustaja salli. Ryhmän perustajan kanssa on keskusteltava asiasta ensin. Mainos ilmoitukset ovat maksullisia. Tulot menee Egean Suomalaiset yhdistyksen käyttöön. Hinnasto löytyy yhdistyksen sivustolla: egefinder.com

Kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen ilman että esitetään sellaisia henkilöön kohdistettuja sanallisia arvosteluja joita ei voi pitää asiallisena keskusteluna. Tarkoıtus on jakaa mielipiteitä ilman riitelyä ja loukkaamatta toisia käyttäen asiallista kirjoittelua. Tarkoitus on ottaa kantaa ja kirjoittaa kommenteja jotka liittyvät julkaistuun uutiseen. Ylläpitäjät voivat poistaa/jäähylle ryhmän jäseniä varoittamatta. Sitä ei tietenkään toivo kenellekään. Ylläpitäjä voi laittaa päälle kommentit loppu jollekin aiheelle. Ylläpitäjät harkitsevat mitä juttuja jaettavaksi ryhmään hyväksytään.

Ei saa pilkata ryhmässä Suomen ja Turkin päämiehiä!

Turkin Uutiset on asiallinen sivu ja epäasialliset kommentit poistetaan. Kunnioitetaan puolin ja toisin ryhmän jäsenten mielipiteitä. RYHMÄN JÄSENET VOIVAT EHDOTTAA JULKAISTAVIA UUTISIA. Lähteiden pitää olla luotettavia, ylläpidon velvollisuus on pitää luotettavuus yllä. Toivomme runsasta osallistumista.

Ryhmän ylläpitäjät eivät ole vastuussa jaettujen linkkien sisällöstä, jäsenten jakamisista julkaisuista tai heidän kommenteista.

Tässä ryhmässä ei ole pakko olla jäsenenä. Voitte poistua milloin haluatte!!! Eli riehuminen ja solvaaminen ei ole sallittu täällä. Jäsenet voivat ehdottaa parannuksia. Ylläpitäjät tarkistavat ja päättävät parannusehdotuksen käyttöönotosta. Kun liitytään ryhmään kaikki sitoutuvat noudattamaan ryhmän sääntöjä. Muistakaa tämä on suljettu ryhmä ja sääntöjä laativat tai muuttavat ryhmän ylläpitäjät tarvittaessa.

Mikäli ryhmässä havaitsette viharikoksia, Voitte ilmoittaa meille ja me poistamme henkilö ja hänen viestit ryhmästa. Toinen vaihtoehto on se että ilmoitus poliisin nettivinkkiin, josta tieto välitetään vihapuhetutkintaryhmälle. Helsingin vihapuhetutkintaryhmä tekee yhteistyötä poliisilaitosten lisäksi myös syyttäjän kanssa. Helsingin vihapuhetutkintaryhmä toimii valtakunnallisesti. https://www.poliisi.fi/nettivinkki

Mikäli haluat auttaa ryhmää kasvamaan ja näin saada lisää ihmisiä mukaan keskusteluun, niin voit pyytää myös ystäväsi mukaan ryhmään.

Omistaja: Ali Ergene, ali.ergene@pp.inet.fi

Facebook sivun, ryhmän ja turkinuutiset.fi sivuston perustaja on Ali Ergene. Facebook ryhmä

Hyvät Turkin ystävät!

Turkin Uutiset ryhmän ja sivustojen tarkoitus on se että suomalaiset ja turkkilaiset tuntisivat toisiaan paremmin ja loisivat vahvoja siteitä kahden maan välillä. Jos jollain teistä ryhmässä on Turkkia ja turkkilaisia tai Suomea tai suomalaisia vastaan negatiivisia ajatuksia niin tämä ei ole oikea paikka sellaisille ihmisille. Sellaiset ihmiset voivat jakaa mielipiteensä siellä missä ei tehdä rakentavia keskusteluja. Egean Suomalaiset Yhdistys ja Turkin Uutiset edistää Turkissa suomalaisten ja turkkilaisten keskinäistä kanssakäymistä ja toistensa kulttuurien tuntemusta, tukee suomalaisten kotoutumista ja asumista sekä auttaa suomalaisia matkailijoita saamaan enemmän irti lomastaan Kuşadasıssa ja Turkissa. Yhdistys ja Turkin Uutiset antaa myös tietoja Suomesta ja Suomen kulttuurista Suomen ystäville turkkilaisille jäsenille.

Haluan pyytää teiltä sellaista apua että tuette meitä kutsumalla kavereita ryhmään tai liittymään jäseneksi yhdistykseen. Haluamme että meidän Turkin ja Suomen ystävien ääni kuuluu vahvemmin jatkossakin. Jos haluatte meidän äänen kuuluvan paremmin niin meidän ryhmän jäsenten määrän pitää nousta enemmän. Tämä Syyrian tilanne koettelee meitä kaikkea. Jotkut yrittävät provosoida meidän ryhmää ja keskustelua. Me emme salli sellaisten valeprofiilien sekoittaa ryhmäämme.

Ali Ergene, ali.ergene@pp.inet.fi