Turkkilainen lihapata resepti

Google mainos

lihapata
Kuva: flickr.com

TURKKILAINEN LIHAPATA

Ainekset:

500-600 gr kuutioitua karitsan- tai naudanlihaa
4 kpl munakoisoa
2 kpl sipulia
Muutama valkosipulikynttÀ
4 kpl tomaattia
3-4 kpl suippopaprikaa
ÖljyĂ€
TomaattipyrettÀ
Suolaa
VettÀ

Valmistus:

1. Pese ja kuori vihannekset
2. Kuori myös tomaatit ja leikkaa kuutioiksi
3. Munakoisot kannattaa leikata isompina suorakaiteina
4. Viipaloi paprikat
5. Hienonna sipulit
6. JÀrjestÀ ainekset pataan niin, ettÀ sipulit alimmaiseksi, puolet tomaateista, vÀhÀn suolaa, lihat, valkosipulit, munakoisot, paprikat ja loput tomaateista.
7. Kaada ainesten pÀÀlle silmÀmÀÀrÀisesti öljyÀ ja 1/2 juomalasilliseen veteen sekoitettua tomaattipyrettÀ.
8. Sulje kansi, laita pata 180 asteiseen uuniin n. 1,5-2,5 tunniksi.

HyvÀÀ ruokahalua!

TĂŒrkan Kurkut

Kiinnostaako lisÀÀ turkkilaisia ruoka reseptiÀ?

Google Mainos

Ei kommentteja, oletko sinÀ ensimmÀinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.