Turkkilainen lettu – krep

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Turkkilainen lettu.
Turkkilainen lettu. Kuva: yemek.com

Turkkilainen lettu – krep

Ainekset 4 annosta

  • 2 kpl kananmunaa
  • 1 lasillinen maito
  • 1 lasillinen vettä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 lasillinen jauho
  • 1 tl suolaa
  • Vaniljauute (halun mukaan)

Valmistus

  1. Laita kulhoon vesi, maito, öljy, kananmunat, suolaa ja (vaniljauute).
  2. Vispaa kunnolla seos.
  3. Odota 5 minuuttia.
  4. Rasvaa pannu.
  5. Levitä ohueksi seos ravistamalla pannua.
  6. Paahtaa seosta kiertäen molemmin puolin.
  7. Toista ohje, muista rasvata pannua joka kertaa.
  8. Tarjoa hillon tai hunajaan kanssa.

Afiyet olsun

Voit valmistaa ilman maitoa

Ainekset

  • 2 kananmunaa
  • 1 lasillinen vettä
  • 4 rkl öljyä
  • 1 tl suolaa
  • 2 lasillista jauhoja

Voit valmistaa myös ilman kananmuna

Ainekset

  • 2,5 lasillista maitoa
  • 2 rkl jogurttia
  • 2,5 lasillista jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl voita

Ali Ergene

Turkkilainen jälkiruoka, muhallebi

Tietoa Ali Ergene 1196 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.