Kävimme testaamassa hammaslääkäri palvelua Kuşadasıssa

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Kuşadası. Kuva: Ali Ergene

TARJOLLA KORKEATASOISIA HAMMASLÄÄKÄRI PALVELUJA KUSADASISSA TURKISSA!

Kävimme testaamassa hammaslääkäri palvelua Kuşadasıssa. Se sijaitsee korkealla mäellä. Siellä on Kusadasiin kaunis näköala. Meitä vastaanotti kaunis nuori turkkilainen nainen. Hammaskliniikka on ollut toiminnassa vasta vuoden. Professori tuli käymään kliniikkalla kun olimme asioimassa nuoren naisen Ceyda;n kanssa. Tutustuimme klinikkaa johtavaan professoriin. Ojensin hänelle meidän yhdistyken käyntikorttin. Sain tietenkin hänen käyntikortin itselleni. Saimme todella korkea tasoista palvelua. Meille tarjottiin juotavia. Ensin otettiin röntgen kuvat hampaista. Lääkärit tarkistivat röntgen kuvat. Sitten pääsimme istumaan potilastuoleihin.

MAINOS!

Klinikalla oli myös toinen professori joka keskusteli sekä hammaslääkärin että potilaan kanssa tarvittavista toimenpiteistä ja toimenpide vaihtoehdoista. Siellä oli kolme potilastuolia. Nuori mies lääkäri tarkisti minun hampaat. Nuori nais lääkäri tarkisti Helenan hampaat. Näiden jälkeen puhuttiin tarvittavista toimenpiteestä ja hinnoista. Nuoret lääkärit puhuvat sujuvasti englantia. Aloitettiin heti toimenpiteet kun saimme tietää mitä pitää tehdä ja millä hinnoilla. Joudumme mennä uudestaan hammaskliniikalle koska varattu aika oli niin vähän. Se oli tarkastusta varten. Saimme kuvata paikan päällä hammaskliniikka Turkin Uutiselle.

Tietoja hammaskliniikalta:

International Dent Care on Adnan Menderesin yliopiston brändi hammaslääketieteellisessä matkailussa. Ammatillisen akateemisen henkilökunnan, johon kuuluu 4 professoria, 1 apulaisprofessori ja 21 assistenttia. He suorittavat tarvittavat hoidot. Meidän kaikilla lääkäreillä on tohtorintutkintoja eri osa-alueilta hammaslääketieteestä, Oral & Maxillofacial Radiology, Oral & Maxillofacial kirurgia, Prosthetic hammaslääketiede, Endodontics, esteettinen hammaslääketiede, Pedodontics, parodontologia ja ortodontia.

Meillä on kaksi paikallista leikkaussalia, kuusi hammashoitoyksikköä Turkin tunnetuimmassa lomakohteessa Kusadasissa. Jos sinulla on hammaslääkäri fobia niin voimme hoitaa sinua anestesian avulla toisessa tiedekunnan yksikössä Aydinin kaupungissa. 45 min. matkan päässä eli 65 km. Samalla kun istut potilashuoneessa nauttien kahvistasi voit nauttia upeasta merinäköalasta Kusadasin kaupungin näkymästä.

Kuşadası sijaitsee Turkin länsirannikolla ja voit nauttia lomastasi Egean meren rannikolla. Kusadasissa on lämmin ilmasto talvella, jolloin myös voit halutessasi käydä tutustumassa historiallisiin paikkoihin, kuten esimerkiksi Efesos antiikkikaupunkiin tai Neitsyt Marian taloon. Kuusadasin lähellä on 26 historiallista paikkaa.

Sunexpress lentoyhtiöllä pääsee suoraan Helsingistä Izmiriin. Kuşadası – Izmir 90 km moottoritien kautta. Top10 matkatarjoukset järjestää matkoja Kuşadasıin.
TERVETULOA!

International Dent Care Clinic
Osoite: Bayraklıdede Mah. Adalılar Sitesi Üstü, Turgut Özal Bulvarı 4. Sokak No:3, 09460 Kuşadası / Aydın, Turkey
Puh:  +90 542 697 29 92
Web: www.idcdent.com

Yhdityksen jäsenille tehdään alennus. Liity meihin. Ota yhteyttä.

EGEAN SUOMALAISET YHDISTYS
Osoite: Davutlar Mah. Deniz Cd. Beyaz Ada Sitesi No 65 D 7
09400 Kuşadası – Aydın – Turkki

Puh: +905308298695
Sähköposti: egefinder@egefinder.com
Whatsapp: +358443422500
Web: egefinder.com
Facebook ryhmä
Facebook sivu
JÄSENHAKEMUS

Yhdistyksen puheenjohtaja:
Ali Ergene
ali.ergene@pp.inet.fi

Hammashoitoon Kuşadasıin Turkkiin

Tietoa Ali Ergene 1156 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.