Rautatieliikenne Istanbulin, Turkin ja Bulgarian pääkaupungin Sofian välillä on keskeytetty

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Kuva: wikimedia.org

Rautatieliikenne Istanbulin, Turkin ja Bulgarian pääkaupungin Sofian välillä on keskeytetty

Rautatieliikenne Istanbulin, Turkin ja Bulgarian pääkaupungin Sofian välillä on keskeytetty koronaviruksen puhkeamisen vuoksi, Turkin valtion rautatiet (TCDD) ilmoitti keskiviikkona.
Istanbul-Sofia Express toimii normaalisti päivittäin kahden kaupungin välillä.

MAINOS!

Rautatieviranomaiset jatkavat erilaisia ​​toimenpiteitä koronaviruksen, virallisesti tunnetun myös COVID-19, leviämisen estämiseksi, lisättiin lausunnossa. Turkki desinfioi kaikki junavaununsa – sekä tavanomaisilla että nopeilla raiteilla – päivittäisen palvelunsa jälkeen.

Noin 23 000 päivittäistä matkustajaa kuljetetaan turkkilaisissa suurnopeusjunissa, 45 000 tavanomaisissa junissa, 430 000 Marmarayn kautta – Istanbulin Aasian puolella Euroopan puolelle salmen alla – ja 39 000 pääkaupungissa Ankarassa liikennöivään Baskentrayn. Matkustaja- ja tavarajunapalvelut – sekä lentomatkat – Turkin ja Iranin välillä on keskeytetty viime kuusta.

Viime vuoden joulukuussa esiintymisen jälkeen Kiinassa Wuhanissa, Kiinassa, koronavirus on levinnyt kuudelle mantereelle ja yli 100 maahan. Maailman terveysjärjestön mukaan virusten aiheuttama kuolemantapaus on nyt lähes 4 300, ja yli 118 000 tapausta on vahvistettu.

Lähde: aa.com.tr

Helena Ergene

Bulgarian pääministeri sanoi maan olevan kiitollinen Turkille