Koronavirus: Onko meneillään maailman vallankaappaus?

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Ali Ergene
Ali Ergene

Koronavirus: Onko meneillään maailman vallankaappaus?

Koronavirus on todistanut että ihmiskunnan tuhansia vuosia rakentama järjestelmä on niin heikko ja sortumassa. Näkymätön niin pieni virus koettelee meidän epäoikeudenmukaista järjestelmää. Tämä järjestelmä ei palvele ihmiskuntaa. Ihmiskunta palvelee järjestelmää ja siitä hyötyviä pieniä ryhmiä ihmisiä.

MAINOS!

Miettikää, jokainen meistä tarvitsee asunnon tässä maailmassa. Asunto, auto ja muiden välineiden pitäisi palvella meitä ihmisiä. Niiden kuuluu olla meitä ihmisiä varten. Mutta tässä järjestelmässä me palvelemme niitä. Koko elämämme aikana teemme töitä yhden asunnon saamiseksi ja ostamiseksi. Käymme töissä ja maksamme korkoja. Tämä ei voi olla elämän tarkoitus. Olemme vapaa-ehtoisia orjia tässä järjestelmässä. Tällä järjestelmällä ei voi mennä pitemmälle.

Ahneus kasvaa syödessä. Rikkaat haluavat enemmän ja enemmän hallita kaikkia. Afrikkalaiset kuolee nälkään ja toisaalta rikkaiden maiden kansalaiset kuolevat lihavuuteen kuten esim. amerikkalaiset. Joidenkin ihmisten mukaan, maailmassa on meneillään vallankaappaus. Nämä hallitsevat rikkaat perheet haluavat yhden maailman valtion, yhden valuutan jne.

He ovat luomassa digijärjestelmää. He haluavat asentaa ihmisten ihon alle sirun jotta he pystyisivät hallitsemaan kaiken ja kaikkia. Tämä kuulostaa todella pelottavalta. He haluavat seurata ihmisten terveyttä, ostoksia, liikenne rikkomuksia jne. Ihmisellä olisi oma bonus järjestelmä. Järjestelmä rankaisisi ihmisiä heti. He haluavat poistaa heikot järjestelmästä vaikka sydänkohtauksen aiheuttamalla sirujen avulla.

Minä kuuntelin näitä juttuja Youtuben kautta. Ihan kuin kauhu elokuvaa katsoisin. He pakottavat ottamaan ihmisiä sirut ihonsa alla koronavirusta hyväksi käyttäen. Sanotaan että maailman pankki IMF:stä tulee koko maailman keskuspankki ja YK:sta tulee maailman parlamentti. Vaikka nämä eivät pidä paikkaansa niin monet yhtiöt ja maat tekevät konkursseja kohta. Jotkut ostavat nämä yhtiöt halvalla ja hyötyvät tästä tilanteesta.

Minä sanoisin että pysykää kotona niin kauan että tämä vaara menee ohi. Tekin voitte kuunnella kotona ollessanne erilaisia “salateorioita” kuten minä.

Ali Ergene

Turkkiin kauneusleikkaukseen ja samalla lomalle?

Tietoa Ali Ergene 1157 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.