WhatsApp on mokannut pahasti

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Bip, Signal ja Whatsapp
Bip, Signal ja Whatsapp

WhatsAppin uudet käyttöehdot ajavat viestittelijät muiden palveluun. Monet julkkikset kehottavat ihmisiä käyttämään muita sovelluksia. Turkkilaiset siirtyvät käyttämään BIP viestisovellusta. BIP on turkkilaisten kehittämä viestisovellus. Tietenkin maailmalla muut viestisovellukset myös hyötyvät tilanteesta kuten Signalia.

MAINOS!

Viestisovellus Signalin käyttäjämäärät ovat nyt kovassa nousussa. Ruuhkaa on ollut Signalin suuntaan todella paljon, että uusien käyttäjien vahvistuksessa on syntynyt viiveitä.

Whatsapp on uusinut käyttöehtoja ja se lähettää käyttäjille ne hyväksyttäväksi lähiaikoina. Jos käyttäjä ei hyväksy käyttöehtoja niin whatsappin käyttö lakkaa. Facebookin omistaman WhatsAppin uusissa käyttöehdoissa sanotaan selvästi, että se sallii käyttäjiensä tietojen jakamisen Facebookille. Näihin Facebookin hyödynnettäviksi luovutettaviin tietoihin kuuluvat muun muassa käyttäjän puhelinnumero, profiilinimi ja yhteystietoluettelo.

Tämä uhkailulta ja kiristykseltä tuntuvat käyttöehdot ajavat ihmisiä käyttämään muita viestisovelluksia. WhatsAppin mukaan eurooppalaisten käyttäjien tietoja ei kuitenkaan jaettaisi Facebookille mainosten kohdistamiseksi. Tämä ei henkilökohtaisesti vakuuta minua. Olen jo siirtynyt käyttämään BIP viesti sovellusta. Toivon että se toimii hyvin. Google Play:sta saa ladattua BIP sovellus.

Ali Ergene

Käyttäydy vastuullisesti suojaa itseäsi ja muita

Tietoa Ali Ergene 1156 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.