Hyvät Turkin ystävät!

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Suomi Turkki
Suomi <3 Turkki

Hyvät Turkin ystävät!

Turkin Uutiset ryhmän ja sivustojen tarkoitus on se että suomalaiset ja turkkilaiset tuntisivat toisiaan paremmin ja loisivat vahvoja siteitä kahden maan välillä. Jos jollain teistä ryhmässä on Turkkia ja turkkilaisia tai Suomea tai suomalaisia vastaan negatiivisia ajatuksia niin tämä ei ole oikea paikka sellaisille ihmisille.

MAINOS!

Sellaiset ihmiset voivat jakaa mielipiteensä siellä missä ei tehdä rakentavia keskusteluja. Egean Suomalaiset Yhdistys ja Turkin Uutiset edistää Turkissa suomalaisten ja turkkilaisten keskinäistä kanssakäymistä ja toistensa kulttuurien tuntemusta, tukee suomalaisten kotoutumista ja asumista sekä auttaa suomalaisia matkailijoita saamaan enemmän irti lomastaan Kuşadasıssa ja Turkissa. Yhdistys ja Turkin Uutiset antaa myös tietoja Suomesta ja Suomen kulttuurista Suomen ystäville turkkilaisille jäsenille.

Haluan pyytää teiltä sellaista apua että tuette meitä kutsumalla kavereita ryhmään tai liittymään jäseneksi yhdistykseen. Haluamme että meidän Turkin ja Suomen ystävien ääni kuuluu vahvemmin jatkossakin. Jos haluatte meidän äänen kuuluvan paremmin niin meidän ryhmän jäsenten määrän pitää nousta enemmän. Tämä Syyrian tilanne koettelee meitä kaikkea. Jotkut yrittävät provosoida meidän ryhmää ja keskustelua. Me emme salli sellaisten valeprofiilien sekoittaa ryhmäämme.

Turkin Uutiset ei hyväksy Turkkiin matkustavia vastaan Vantaan lentokentällä tehtyjä luvattomia mielenosoituksia.

Herää kysymys millä lentoyhtiöllä mielenosoittajat matkustavat kun he käyvät kotimaissaan? Eivätkö he matkusta ollenkaan?

Ali Ergene

Turkin ystävät – Arja Korhonen

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.